Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Riječ je o pjesmi koju je panonski mornar snimio u saradnji s tamburašima Gospon i DJ Olle B." ... Stvarno niste skužili da se bend zove Gospon Tamburaši a da je DJ Olle B. ustvari Đorđe Balašević?
@BalkanDashCam misliš da je to lako? "Samo retki nađu retke..."
Neopisivo volim njegove tekstove,i dok sam bila klinka,nisam kontala o čemu pjeva,al svejedno sam ga slušala.."Postoje u nama neke stvari neprevodive u reči"..Živi još dugo!!!
Meni vrat pomodri od njega i njegove 'muzike'.
Udav boze sačuvaj ... Ukopa se pred mikrofonom, zavuče rukicu u dzep izlizanih farmerki i fol nešto poja.... Uzas
Nabrajalica. Nema veze sa pjevanjem.
Uzivam slusati Balasevica,s posla na poso u autu,njegove me pjesme odmaraju...ziv nam bio legendo.
e sto mi ovaj gemist otvori apetit, sve mi "ah" krenu...
bem ti zivot !nije iritantapjesma! rijetki ga razumiju, ali samo oni koji su rascistili s mitomanijama covjek lijepe i ciste duse ko njegove pjesme !vama ostalima prijatno gledanje skupstine gluposti
Lega pokazao znanje po k'o zna koji put 🥰💞
Iritantan tip
@bolabola2 a tebe ljudi obozavaju
@bolabola2 upravo. Iritantan do bola