Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca svjetska muzicka zvijezda, iz bosne i hercegovine.
@evilbaby nemoj tako pričati, dino merlin će se uvrijediti ahahahaha
Najljepša stvar koja će se desiti u zadnjih 20 godina i vjerovatno sljedećih 20 što se tiče muzičkih nastupa. Legenda nad legendama da vrti kod vječne vatre ..
A šta će bilmezi, urednika fataju prenosi redovno to je više normalna stvar.
Idi slušaj Deena, ide ti uz karakter ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobra furka
Sarajevo grad elektronske muzike, ubi papke u tramvaju! Jest da će bit i kunto i panto al valjda bude nešto organizovano poslije Vječne vatre... hmm... Velika sala Doma mladih :D :D :D
Sve super, humanost, kulutra bla bla... (iako ova zabava nema veze s umjetnoscu i kulturom, nejse) al moji kulturnjaci zar je ovo prece od Sarajevo Jazz Festa za koji ste ove godine izdvojili cijeli 0,00 KM ???!! Ne mozete se pozivati na "kulturu", Pariz, Lisabon bla bla... a ovako raditi, STRASNO! Nadatje se da ce Solomun ovaj put udjeliti u Jazz Fest fond!
Ma jasta ide boba zvaka i spica jaka
Platili DJa 50.000, ma bravo, bogata zemlja nema sta
@nick480 Sta seljak zna ko je Solomun :)
Baš mi je drago što će nastupiti, ali jeste li se mogli sjetiti neke druge lokacije osim Vječne vatre po 1000-ti put??
Ali mi iz SDA se ne slazemo sa ovim,ovo ugrozava nacionalni integritet Bošnjaka hoce li ljudi pomisliti gluho bilo na ima narkomana među nama .
Opa, najveci majstor svjetske elektronske muzicke scene u centru Sarajeva. Odlicna ideja, samo naprijed :)
droga party
@Krokko pa sta? bas vrh :)
Kidalica da valja :)
Brateeeeeeeeeee......... Wooww
DJ Somun
Koji instrument svira ovaj muzičar ?
hocel bit dzaba ulaz???? il ce zatvoriti sve misije rupe pa napalcivat stoju ulaz?
@Stoqica procitaj clanak malo bolje pa ces znati ;)
A jucer su SDA botovi pjenili, a Klix neupuceni novinari promovisali hajku, od ukupnog iznosa novca 30 hiljada se donira, a ostatak na organizaciju. Solomun svaki put kad je nastupao veliki dio novca je isao u humanitarne svrhe, a sta je sa Harijem, Dinom i ostalima sto su stotine hiljada uzeli...