Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema meraka bez naseg bosanskog sevdaha 😃😃😃. Neka je svima Sretna Nova 2017. godina puno srece i bericeta al na prvom mjestu dobrog zdravlja ☺.
sta je bericet
aman jarabi sto me izminusase jer sam neuk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosna je sevdah.
Konačno da se dešava nešto lijepo..Sarajevo zaslužuje ovakav doček..nije moglo bolje..Divanhana nema dalje, nema toga ko se nemože naći..Stetna Nova 2017 svim dobrim ljudima..!
Ja sam van sebe
I mi bi bili jos sretniji da ne skrnavite sevdalinku.
Nikada jasno sto muslimani slave Novu godinu. Doduse mi nismo prava slika islama na balkanu idemo samo na dzumu i pricamo da smo vjernici smijesno
znam da ce biti minusa okrenite se realno. vjernici samo za ramazan, a pola ih se odvali za novu ne zna gdje je.
Znas, mislim da muslimani generalno vise brinu o trivijalnim stvarima a ne brinu o sustinskim. Tako ces npr. milion puta cuti muslimane kako raspravljaju o proslavi nove godine ali neces ih cuti o tome kako diskutuju ajete iz Kur'ana i sta ti ajeti znace u njihovom zivotu. Vecinom se vjera svodi na trivijalne stvari, jel neko obuko zlato na sebe, jel neko hoda nepokriven jel ovo jel ono, a sustina svake vjere je SPIRITUALNOST a ne materijalnost.
Sutra u pet do dvanaest na Kliksu nemoj da ko ne dođe
Ja cu se nadrogirati za novu godinu
Sevdah je uvijek dio svakog derneka narucito iza ponoci. Sretna Nova 2017!
jos da nece biti -13 😭😭😭
bravo
Biće extra sutra!
Plagijatoru, ahh Divanhana, izvinjaJem se
dok vi sevdišete Derviš uze po milje, na ljubav nije paradajz ..
@ErikBerne .. pa ZP je simbol Sarajeva, Bosne .. Dino je prije rata imo duet sa Vesnom, veju pahulje mraz po staklu šara .. i ljubav nije paradajz .. rahitičar