Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divanhana je nekad bio super bend. Sada kao da ne postoje !!!
Juče se desio masakr kakav BiH ne pamti izuzmemo li rat. I to nas ne tangira nimalo. Poslije se žalimo kako je sve otišlo u ku**c. Da smo iole normalo duštvo ovako se ne bismo ponašali. Ne zanima nas ni koripcija, ni kriminal, ni nasilje u porodici, ni divljanje po cestama, ni pucnjave po kafanama, ni masakr od jučer...
Nije da nas ne zanima, ali tugovanje ništa ne donosi
Sve godine pozitivne price oko festivala ste srozali jednom glupom odlukom. Niko nije tražio da se prekine festival, ali barem da se spomene i napravi nešto bolje, nego vaše glupe izjave ispranih glumaca i vatromet na isti dan kad se sve desilo! Srozali ste sve sto ste godinama pravili debili.
I mi trazimo da nas svijet postuje, da nas razumije, a mi sami sebe ne postujemo. Jucer masakr u Gradaccu, a mi se ponasamo kao da se to desilo u Zanzibaru a ne kod nas. Kad naucimo da postujemo sebe, svoju zrtvu, na pravi nacin, onda ce nas i drugi postovat. Tuzno, jadno i zalosno.
Život ide dalje...