Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ženska je stvarno sex bomba
mislim da je njemacka zasluzila mjesto medu prvih 10 ali nije niko glaso za njemacku.medutim dobili su od bosanaca 2 boda a mi smo od njemacke 2 boda sto je nasa dijaspora glasala.
nije se glasalo ko je pjesmu napisao nego ko je najbolje odpjevo. za mene norveska nije bila najbolja recimo turska je bila bolja ili jos neke druge.
norveska bas dobra bila, jos s obzirom da je onaj momak sve sam napisao etc
Jest vala nasla ona da komentarise o muzici. Njemacka je uvijek glupe neke predstavike slala, koliko se ja sjecam. Doduse bez veze je Norveska ali eto. Inace je to sve velika glupost i namjestaljka. Od muzike na euroviziji nema tu nista. Bar nasi su bili pristojni a ne skoro goli kao vecina nastupa.