Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palo u svakom smislu rijeci.... kako iskreno i brutalno ;(
Palo je u miru ali prije rata, kada je seljadija glasala za svoje primitivne torove, a ne za nauku i progres.
@bambaklat I ne samo Sarajevo, nego citava bivsa drzava.
Baš licemjerno da neko, ko je i sam amoralan kritizira društvo.
Nema naprijed dok se razmišlja unazad kao i ti.
Puno drame nam je uvijek bila jaca strana...makar bilo i istina.
Bravo Edo, samo gurajte!
kme kme krivi seljaci urbani su ugrozeni kme kme ... jeste li se vi fgr ikad zapitali da nije mozda do vas?
SDA-SDS-HDZ bili u koaliciji dok je Sarajevo napadnuto, koji paradoks...
Nebih se baš sve složio što gsp. priča. BiH je pala Deytonom i pohlepnim ljudima koji su probali da grade deytonsku BiH i nisu je gradili već razgrađivali i još uvijek to rade. Stalno nam je borba za državu, znanje i poštenje. Nadvladalo je nepoštivanje države,kriminal, nepoštenje i bezzakonje.To razara bosansko tkivo. Mora se to okrenuti za 360 stepeni.Probudite se mladi i mijenjajte ovo stanje u vašu korist.
Jazz slusa pretezno generacija srednjih godina. Mislim ako si jaci od depresie i od crnila kao vecina, s istomisljenicima napravite plan da sami utalite para i organizujete koncerte po citavoj jugi. Ako ide veca cijena i jos ako vise svirate i podrzite i vise amaterskih bendova ljudi ce biti sretni par dana al ce nakon toga doci drugi bend pa jos par dana srece pa mozda vam i uspije. Al nemoj ba u depresiju eto docu vam ja na koncert prvom prilikom da vas podrzim i na pivu i to.
Sto sup.... no i vi bi para pa vama palo u miru... Mrs i ti jazz i ta sranja vasa..
Ne kažem da se ne slažem s nekim elementima ove priče. Ali ima i druga strane medalje. Zbog čega baš sve što se organzuje u SA mora i da uspije? Propadaju festivali, kompanije, gradovi i negdje drugo pa se ne pljuje odmah na državu. Naročito se ničim ne smije dovoditi u istu ravan onaj ko je grad bjesomučno ubijao skoro 4 god. s nekim ko to nije radio, a Sarajevo ima upravo takvo ružno iskustvo. Ako boli glava ne pucaš sebi u koljeno da bi mislio o nečemu drugom.
@wolf07 nisi skontao
Na ovakvom Sarajevu i njegovoj kulturi, strukturi i današnjem stanju stanovništva možemo prije svega zahvaliti "največoj" političkoj partiji ...