Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neću pjevat u beogradu nikada u životu. To je ostvario jedino Oliver Dragojević.
To je kada imas svoje JA !!
@cipiripi2222 Zaboravio si Mišu Kovača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ratu je bila ova scena sa Merlinom koju malo ko zna: UN transporter dosao da vodi djecu iz opkoljenog Sarajeva, i dok je jedna zena cekala da uzmu njenu djecu, Merlin sa pojavio i preuzeo mjesto jednog djeteta da bi izvukao svoje dupe! To se nikad nece zaboraviti sitna duso!
Smeta mi kod njega: politika i vjera, plagiranje, šurovanje sa SDA (Timur Numić), bježanje u ratu... Da ne nabrajam dalje. Ali sve bih mu halalio samo da ne voda sa sobom onog Mahira. Ne radi mi ništa, ali ga ne mogu gledati. Nit' ga ko traži niti zove a ovaj ga samo gura. Bljak!
Usrao je ovaj intervju s dvije stvari. Prva, da je novogodišnji koncert u Sarajevu poklonio svom gradu, iako ga je pristojno naplatio, a druga: priča o porezima i odgovornosti spram zakona - u korumpiranoj državi!
"Sve je počelo u Sarajevu, na novogodišnjem koncertu koji sam poklonio svom gradu." hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koliko ono grad i kanton platiše taj poklon?
Dino treba da napravi omot na ćirilici iz inata, da pokaže da pismo ne mijenja smisao pjesme koja pjeva o ljubavi. Dino treba da u Dubrovniku izađe u dresu Hr reprezentacije, a isto tako kad nastupi u Bg u dresu reprezentacije Srbije. Dino dolazi iz zemlje u kojoj se piše i ćirilicom i latinicom, u kojoj ima i crkvi i džamija.
Dino tvoj zadatak je da širiš ljubav Bosne i Hercegovine prema svima ljudima dobre volje! Sadašnjost je rezervisana za dobrotu i dobrosusjedske odnose. Prošlost treba da se uokviri i da se stavi na pravo mjesto, da svi izvuku pouku koja će uticati na stvaranje pozitivne slike SVIH nas jer prošlost ne smije da nas gura nazad i pod zemlju!
zato sto sam pristojan. Zelim da tebi bude kao sto je bila meni :)))
Mrš u PM
vala taman mu fino zavrsila 2017, skok u Dubrovnik po 80000 evra!!!
Gigant !!!
ovo je pravi musliman iz SDA, voli pare vise nego oci svoje
Ovog covjeka istovremeno smatram iritantnim i vrlo progresivnim i mudrim. I to samo njega.
Dino Merlin: ,,Želim da svima svaka godina bude kao što je meni bila 2017,, ovaj tipicus se zayebava sa narodom.
Lako se njemu kurčit kad je u 2018 ušao bogatiji za 250.000 KM naših para
Ja ne znam ko Vama (hejterima) brani da zaradite te iste pare koje spominješ. I Merlin je, kad je počeo karijeru, bio niko i ništa a sad je najveća muzička zvijezda Balkana. Ako imaš neki talent, neku ideju za biznis - zagrni rukave i radi da dođeš do tih para.
@Jasmin-93 dino nije nikakav muzicar da se razumijemo. zvijezda mozda i jeste i brena je zvijezda i ceca je zvijezda i thomson je velika zvijezda ali to nisu nikakvi muzicari niti pjevaci. pjevac je zdravko colic i davorin popovic a muzicar je niksa bratos , goran bregovic , vlatko stefanovski itd.njegova cestitika zvuci ironicno. ja licno mu zelim puno para i uspjeha ali neka manje prica jer on nije ni filozoof niti intelektualac nego balkanska zvijezda.a to ne mora nuzno imati tezinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako bi da mu se placa kafa jer uspjeh se osobi ne prasta pogotovo od onih parazita koji po citav dan sjede cesu muda i gledaju odakle da ogrebu. Sto bi Dino castio ljude koji ga pljuju, pljuvat ce ga i nakon okeana kafe jer takvi su. Pocastio je svojim radom i muzikom koju je dao i koju ostavlja iza sebe jer njegov rad ce se pamtit a pljuvanje parazita ce isparit kao primitivno agregatno stanje...
Hvala Dino i tebi puno zdravlja i dobrih pjesama i uspjesnih koncerata,nemoj svracati na klix jer ovdje uspjesne uglavnom ne vole