BiH puno bolja od susjeda
0
Dino Merlin vrlo dobro kotira na kladionicama
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Berlusconi sta kreso ovih dana????
svake godine ista prica, reko bi covjek nema boljeg od nas a na kraju bude ona tresla se gora, rodio se mis!!!
Ma jedan jedini istinski pobjednik. Realno gledajuci nijedna pjesma se ne moze mjeriti sa njegovom jer ima i energiju i poruku a moze se slusati svake sekunde i nikad da dosadi...ah, pa to je Dino. :)
Ja se ne sjecam da smo do sada imali pjesmu a da nije bila proglasena pobjednickom prije izbora. Svake godine mi smo favoriti na kladionicama i svake godine oni koji su se kladili izgube. Bice da nam je vlastiti PR vrlo predvidljiv.
koje je ovo s*a**e...cccc...koja ba pobjeda i koji bakraci...na sta ljudi trate vrijeme...
dino merlin , dinoi merlin , dino merli.... a peglanja majko...zar nema nista znacajnije od tog dine merlina?? ne radi se vise o euro songu nego o dini merlinu..napisite ovdje nesto pametn.napisite dosta izgradnja munara, dzamija, crkava, manastira i kojekakvih mjesta za moljenje. ima dovoljno toga da primi narod koji sve siromasniji i jadan. ostaje samo da sve njih gurnemo u te sve dzamije, manastire ., crkve...i sta ja znam jer samo tamo imaju nade a to je da se mole ovom ili onom bogu..nista im drugo i ne preostaje nego moliti se..kao da je ovom narodu sad stalo do dine merlina....
Jest nam to neka satisfakcija. Bolje da smo u fudbalu ili kosarci bolji, a ne u ovoj gluposti.
e neka smo i mi u nečemu bolju u P.M.
SaX-u Hebli vam dino, novak djokic i gadafi muzickog urednika. GDJE JE NAJAVA ZA \"Koncert S.A.R.S.-a u Balkan Cafeu\"??? ZASTO SAM NEINFORMISAN AKO CITAM SA-X??? Od danas mi niste home page!!!
MRS STOKO nista i niko vam ne valja!
Mi uvjek dobro kotiramo....
jes,jes ,aha..more mrš stoko poturčena
merlin kotira na kladionicama kao i svaki brdsko planinski bosanski konj.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Francuska ce pobijediti. http://www.youtube.com/watch?v=uEb7hRo-Qyk
Druze, pa zar ne znas da je skontali rjesenje protiv celavosti? U pitanju je mali hirurski zahvat, ali traje veoma kratko. U dva poteza podignu ti čelo malo više i nisi toliko čelav kao prije :))))))
ma kakav on i filozof ne moze se praviti pita bez mesa! :) vladimir premec je filozof! svaka mu je zlatna i vrijedna!