Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DINO MOŽEŠ BOGA MI, NAROČITO MOŽEŠ U ZENICI......DA TE NIJE ALIJA HAHAHA ZENIČANI SU POZNATI KAO VELIKI SDA-OVCI. BRAVO ZENICO SAMO TAKO NASTAVI ALI SUTRA KADA NE BUDEŠ IMAO ZA HRANE NE MNJAUČI, SAM SI TO TRAŽIO. KOJI UKUS??????????????' MAJKO MILA
Stara mi je obećala ić na njegovo koncert ako iz vladanja zaslušim peet...............
@NoridCMHgI ...iz gramatika je već zaslužiita,ja sam prošo su peet
Ovaj JETI još živ???? Kako ga nije sramota njegove djece, sijedi matorac umjesto da se upristoji, mislim normalno obuće, rokerski, zašto ne ali ova skalamerija na njemu izaziva takav smijeh pa i sažaljenje. Ima para, pun je kao brod. DŽABA MU JEDINOG MI BOGA, on je takva nakarada od čovjeka da je za priču. I NARAVNO POTPUNO IZGUBIO KOMPAS-RADI JOŠ LOVE, MALO MU ZEMLJE NA G.....BILO.
Jel ovaj matori odradio kad neki humanitarni koncert ili svu lovu trpa sebi ?
@IQBunny NIJE I NIKADA NEĆE, PO TOME JE POZNAT DILJEM BALKANA ALI I BOSANCI SU DILJEM BALKANA POZNATI KAO GLUPANI PA MU SE DIVE. TAMAN ETO JEDNO SU ZA DRUGO, MENI JE LIK BAŠ SMIJEŠNICA, KADA NA BINI U OVOJ SMIJEŠNOJ ODORI (KOJA PRIJE 20 GODINA NIJE BILA ZA NJEGOVU STAROSNU DOB) POČNE KAO DA PLEŠE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
jel to stvarno misli da pare od humanitarnih koncerata idu u humanitarne svrhe. nesretnice budi pametan. onaj ko hoce da pomogne ne objavljuje to javno.
Očekujem danas najmanje još 10 članaka na temu Dino Merlin i koncert u Zenici. Koliko vas plaća???
..i bosanci imaju Thompsona, zove se Dino Merlin...