Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ SMETLJAR?SMETLJARI SU NOVINARI
Svaka cast na uradjenom poslu Dini i ekipi. Spot je odličan, i nešto je sasvim novo za javnost u BiH. Ovo je jedan od nacina na koji javnost u Bosni i Hercegovini treba da podrži mlade ljude u ostvarivanju njiihovih ambicija. Mislim da je izbor ovih mladih momaka, pun pogodak !
Pricajte sta hocete , frajer zna svoj poso
omg ..spot je preglup..sta je ovo ?? fkt nisam ovakvo nesto occekivala..ako nista trebali su dinu da prikazuju neko vrijeme...svastaa
Fantasticna pjesma, fantastican spot, fantasticno mi je ono sa par sekundi dine u onakvoj sceni, samo to raja ne konta. Hebo nas ko nas sastavi.
bas mu stoji :)
Najbolja njegova uloga, oslikava mu karakter!
Ctrl-Z
pjesma je bas dobra, samo se nadam da je nije klepio od nekog
svi ovi komentari su bezvrijedni pa vi ljudi neznate sta je muzika nego treba vama malo dzigere to svi volite,ma mi smo bosanci ljubomorni sve gazimo zato nam ni bog neda naprijed sami sebe unistavamo gadite mi se stoko
I prvo mjesto na olimpijadi u pljuvanju svega bosanskog, sarajevskog, domaceg ide u ruke.... tananana, tananana naravno Bosancima i Hercegovcima. a kome bi drugom. oni su sampioni u pljuvanju, gazenju , ponizavanju, ismijavanju, posmjehivanju, i mazanju g.o.v.n.i.m.a. svega sto je njihovo. Za pvo mjesto slijedi i specijalna nagrada, a ona je cijeli zivot valjanje u blatu, ostajanje u okvirima balkanskog primitivizma, papanluka, krkanluka, i malodusnosti. Zasluzeno. CESTITAM.
Pjesma super, a sto se tice spota, nisam odavno bezvezniji gledao...
@aa,ssd djesi trokompleksas,,,...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fan sam , ali nema smisla :D
Fukara i jad od covjeka..
Pjesma je odlična, spot genijalan... zajedno idu savršeno, imaju puni smisao. Na kraju sam se naježio... Prije nisam volio Merlina, ali lik konstantno radi dobre stvari. Možda i jedini iz stare garde koji je ostao dosljedan, odnosno koji prati trendove ali ne gubi na kvalitetu...
Pjesma mu je predobra, ali je spot odron. Inače sam njegov fan. Ovo je njegov najlošiji spot u posljednje 3-4 godine po meni.