Pozitiva(c) dana
0
Dino Merlin ruši rekorde
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SU POSLALI DUBIOZU KOLEKTIV BILI BI #1 BEZ SUMNJE
Dino nek\' je sa srecom da nam se dovedes Eurosong u BiH !! A stvarno ne mogu skontati mnoge osobe koje znaju samo kritikovat tudji trud, tudja djela nista im se ne svidja, pljuju po osobama kojim bi se trebali divit !! Ljubomora najprije... a znate onu \"Ljubomorne duše mogu samo da ga ....\" !!! DINOOOO MAJSTOREEEEEE !!!!
sta mislite o ovoj verziji nase predstavnice sigurno bi bili pobjednici http://www.youtube.com/watch?v=-fQJBz1sUro
J........ vas Dino više obićni plagijator i dvoličar koji je prije rata bio outsider i kao neki kritičar vlasti a poslije rata veliki musliman i ulizica
http://eurovisiontimes.wordpress.com/ glasajte za bosnu i hercegovinu i dinu merlina!!!!
http://eurovisiontimes.wordpress.com/
Podrška, podrška, podrška našem Dini Merlinu :) http://www.facebook.com/pages/Jel-mo%C5%BEemo-skupit-50000-za-podr%C5%A1ku-Dine-Merlina-na-Eurosong-2011-/158724590848199
@ svi dinini fanovi ma dobro vi ste uglavnom neinteligentne ovce i necete skontat ali morate shvatit da je dino lopov i plagijator. da je normalna zemlja, frajer bi bio u tvorza sa zabranom obavljanja pjevačke aktivnosti. znaći šaner koji ne prodaje dupljak parfeme nego dupljak pjesme. to dupljak podrazumjeva da \"hadžija\" bestidno ukrade muziku tuđe pjesme. od akorda do akorda. i haj da krade od anonimaca, nego od UB40, prince-a, youssou n dour-a... posto sad vi kontate pa zar ovo nisu anonimci, krao je i od michaela jacksona i brojnih drugih. prosurfajte malo. jer dino nije nista bolji od ovih sto kradu po kladionicama, bankama itd... autorsko djelo je vrijednost koju je neko stvorio i nema razlike izmedju krađe auta i krađe muzike. a sad vi dinini: beeeeeee beeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeee
Koncert u Beogradu na jesen :)
pjesma nije ukradena, tako da nece nista od nje biti ...
Ja bih preveo kao: Ljubav u rikverc
Pjesma je ODLIČNA, a vi koji pričate da ne valja, a iz BiH ste sram vas bilo, kakva god da je pjesma trebali bi za nju navijati, kakva god da je NAŠA je! ako želimo da drugi cijene naše, moramo prvo cijeniti mi svoje!
Ljubav u premotavanju :S
http://www.youtube.com/watch?v=Dc88nDzy6HY&
od kada love in rewind znači sito???
ne kontamja o prvo oko izbora pa ni sve dalje...licno ne slusam narodnjake ali sta bi falilo da jedan Koke nas predstavlja s Aida recimo ili Halid s nekom kojom god dobra je... ili Hanka s majko ili ne znam neko sta mora Dino da nam se sepuri dva puta imao je priliku nije je iskoristio idemo dalje mislim bas bih volila jednom da cujem i nekog naseg narodnjaka na evroviziji...evo sto da ne? mislim i to predstavlja nasu zemlju mislim engleski vise mi ide na zivce...stvarno sta je poenta ovoga da svi isto zvuce ne kontam ja to nikako evrovizija i jeste valjda da se predstave sve zemlje na svom jeziku pa koja pjesma bude najbolje zvucala da pobjedi ...zar to nije svrha tog cirkusa:))))
Bez obzira na ovu bjesomučnu kampanju i hipnotisanje gomile,ostaju gole činjenice da je pjesma na engleskom teški prosjek a scenska izvedba totalna katastrofa.Znači za uspjeh treba pjevati na bosanskom i radikalno promijeniti scenski nastup inače nemamo nikakve šanse. I nikakva marketinška aktivnost tu ne može pomoći.Možete izvarati ljude u Bosni putem medijske harange ali oni ne glasaju. Šta ćemo sa glasačima u Litvaniji,Moldaviji,Italiji ili Bjelorusiji.Oni ne prate naše samohvalisanje i samo će vidjeti nekakvog čičicu u šarenom kaputu kako skakuće i mlati nogama poput retarda na sceni, pjeva nekim indijanskim engleskim jezikom. te neke djevojke u starinskim širokim haljinama.