Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najljepših hotela u Mostaru .. Odličan izbor Dino..
Znaci dok su po Sarajevu padale granate ti si bio u studiju Dino, crni Dino, sta pricas?
Gigant i umjetnik Bravo Dino. .....ja ću biti sijed ja ću biti star al’ bice vječno mlad moj Mostar.....
nedavno u sarajevu marija serifovic harlauce i nateze se ko da s... i to jos govori raji koja je skupo platila kartu da su hajvani jer ona nikad po kisi ne bi dosla nekome na koncert, a u isto vrijeme billy fuckin' idol besplatno pjeva u nekakvom zajecaru. nedavno besplatno pjevao legendarni tifa, 400 ljudi - 10-ero pjeva, a sad placaju ovom frfljatorskom plagijatoru 25km za polustihove i relativno dobru muziku, doduse. evo ga urliče ne moze mi mačak se smiriti od živaca.
Usmrdila mu se prica
Dino - the copyright murderer
Gdje je billy idol kakav ovaj hajvan?
citam komentare i ne mogu da vjerujem ..zavist je cudo , narocito ako neki nas covjek uspije u zivotu ..
@Slugani Pa valjda je definicija uspjeha imati prozivod koji je trazen i ne znam u cemu je onda problem . Merlin je zadnjih godina jedna od najvecih zvijezda na podrucju ex-Yu svidjalo se to kome ili ne .A usporedjivati njegov rad sad i prije rata je van svake pameti .Ali problem je taj sto je nas , bosanac a da je tamo neki splicanin ili ini dizali bi ga u zvijezde
Ovaj covjek moze biti izvanredan humanista !
Slušam njegove pjesme od prije rata i uvijek me pogodr. Ali od 90-ih ni jednu. Sve je to sada šund. I ostario. Ne podsjeća me više na neke dane mladosti i bezbrižnosti.
Haj ne serendaj sestre ti
Djelić hh
dobar pjevač, kao čovjek običan ćifut
Rekao je On da neće u Beograd nikad nije Oliver u ni do koljena
@blekberi Da, u pravu si da Dino nije Oliver! Jer dok je Dino snimao pjesmu palom Starom Mostu, tvoj Oliver je skladao pjesmu “Topnik sa Sirokog Brijega” (vidi na youtube)
@blekberi Da, u pravu si da Dino nije Oliver! Jer dok je Dino snimao pjesmu palom Starom Mostu, tvoj Oliver je skladao pjesmu “Topnik sa Sirokog Brijega” (vidi na youtube)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto narode odoh sad da se spremam malo kroz grad gledat guzove a onda na zabavu privatnog karajtera 1dis nam sredio upad inace tu je samo elita tu se na nos uvuce 100 000 eura za po sata
@maIiq53 joj jeste vi iz Bosne pavglu to je strava
jebbbo mu emerik gudelj majku