Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga ili ne,ali jedno se priznati mora,najveće ime BiH estrade.Umjetnik.
Ima li ista sto je nase i sto valja da se nece popljuvati na ovom klixu...
BiH estrada ne postoji? Pa sta su Merlin, Hari, Cola, Beslic, Monteno, Al Dino itd? Sve bosanske gromade. To sto nam estrada nije puna ku.vi i narkomana kao npr srpska, ne znaci da je nemamo, vec je normalna i kulturna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
boli me racku i za njega i pjesmu.Ulje 5km gorivo 3.5km.Hebo te pjesma
Izvini Dino ali bezveze ti pjesma.....
Mrzio si ti pjesmu i kad je gorivo bilo 1,5KM… to je do tebe a ne do pjesme ili do cijena
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Skrti plagijator. Pjesma bezze i neoriginalna. Spot bezze i dosadan. To su cinjenice.
E moj Dino, ti pjevaš a ulje 4.5 marke.
Pjesma nije loša, dopada mi se zbog teksta, ali spot mi je bezveze, previše mračan i nepovezan. Bolje da se drži Dubice i spotova kao za pjesmu "Rane".
Koji ovo shit od spota,,,pederluk zivi i ti Dino neki Musliman
tamo gdje je sunce tamo gdje su zvijezde...
Haj ba Dino pusti suplju i pjesmicu.Nike raji ni docega
Dino tocis li ti gorivo po 3km????
Stari nas plagijator dobri sijedi.
on je k---rna .. lik nikad nikom u humanitarne svrhe nije dao ni 1KM, poznanici imaju jako lose misljenje o njemu kao covjeka .. moj je zivot svicarska a vi se patite
Ako napravi koncert 90% raje ce ici zbog starih pjesama..
Evo samo dok svežem rep na vugla.
Najbolja ,,Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo",pozdrav za Sarajevo ❤
Divna pjesma....divan spot ...divna muzika...ali nisza od toga ne pripada onome ko se predstavlja kao vlasnik....na zalost... Sezen Aksum je vlasnik i autor i izvodjac...ovo je plagijat i nije jedini...niti od Dine nego cijele estrade nazovi I mislim da gorivo a ni penz ije ovdje nemaju nikakve veze.
Dino je legenda! Svaka cast! Ovi klosari sto pljuju po njemu zbog cijene litre ulja bi mogli svoj bijes da istresu na Dodika, Covica i Izetbegovica koji ih kradu i unazadjuju decenijama. Samo otici na glasanje ili izaci na ulicu i izboriti se za pravdu, to niste u stanju!
,, Krive karte,, Krivi pjevač 100% 😜