Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalno! Najveca zvijezda Balkana!!! :)
ma popljuvajte sve sto valja -.-
On ako je umjetnik, Mocart je idiot.
Ne, on jeste umjetnik, Mozart je genije, tu je razlika.
Ja ga ne gotivim iz vise razloga, a uspijeh mu ne moze niko osporiti.Sto se tice najvece zvijezde Balkana pa momci iz Klixa Balkan je sirok pojam u koji spada, izmedju ostalih i Turska pa ako je on veci od Tarkana e onda mu stvarno Svaka cast! Ah da prije toga mora preskociti gopodina Colica ;)
Cuj to Roby Williams predgrupa nasem Dini! 😘😄
Dino idi kuci lezi spavaj, isprdio si svoje dokazao si ko si i sta si, dokazao si da nisi uopšte "ljudina" kakvom su te prikazivali. Sramotis se stilom oblačenja prije svega, a onda ovim novih pjesmama. Ako već hoćeš pjevat, lijepo se obuci i pjevaj, budi čovjek budi muško a ne kao peder iz EU, jer mi još nismo ušli u EU, a kada udjemo onda se slobodno oblaci kako hoćeš i tada ti nista neću rec. Ovo je sramota i ne može vise ovako. A za AMUS nemam price vise, to je sramota takodje
Kakve flase?
Od svih ovih samozvanih umjetnika većinom sam u BMK fazi. Evo na primjer Thompson. Takve je najbolje ne komentarisati i pustiti da ih tržište samo pomete sa scene. Ali dinu merlina baš AKTIVNO ne volim. Prije svega zbog njegovog licemjerja koje pokazuje na svakom koraku. A kvalitete njegove muzike mogu komentarisati samo teški muzički ignoranti, odnosno muzički konformisti koji nemaju ni grama kritičke misli niti išta znaju o muzici. Dini se samo može priznati da je ošišao poveliko stado ovaca koristeći njihov prirodni manjak inteligencije, i na tome mu skidam kapu. :)
Ti mora da si sačuvao vunu na svojim leđima.
dino derpe,dino derpe...
Cekamo i mi Kosevo... Moze pricati ko sta hoce ali najveci komcerti koji su kod nas pravi ih upravo Dino...
dovoljno je malkice pregledati tvoje komentare pa ce biti jasnije ta relacija ovce- vuna... a vala ti budi bolji coban i ja pristajem za tvojim stadom krenuti, nije za svakog roba sloboda....
Dobro je vuna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije sreša para puna vreša
🔥Dino,🔥 Makedonija ....