Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DINOO SVE DO POBJEDE!!!
jb.g brate nema podjele bodova unutar jedne države, pa to i ptice na grani znaju veliki pozdrav
E trebo bi nas baja knindza prestavljat s njegovim kafanskim stihovima to bi vam pasalo idioti sta ste nema te ni STIDA NI SRAMA NI LJUDSKOSTI NI KARAKTERA NI KULTURE MA NISTA VI NEMATE POZITIVNO VI STE STOKA . Znate Zivotinja nemoze biti covjek al Covjek moze biti Zivotinja e to st vi pozdrav svim LJUDIMA DOBRE VOLJE BOSNA ZAUVJEK DO GROBA
SMANJI DOŽIVLJAJ,KRETENU !
SRETNO DINO VECERAS !!!!! DO FINALA IDEMO SIGURNO !!!! AKO SE NE PONOVE GRESKE IZ PRVOG POLUFINALA , GDJE GLEDAOCI NISU MOGLI GLASATI PRVIG 30 MINUTA , I KAO NAVAODNO ZBOG TOGA SU ISPALE PRVIH 5 ZEMALJA KOJE SU NASTUPLAE ! NADAM SE DA CE VECERAS SE BITI PO PLANU I DA ODEMO U TO FINALE I OSVOJIMO ESC !!!!!!!! SRETNOOOOOO !!!!!!!
gremo Maja srecno Dino
Udri Mujo u šargiju...
Sretno Dino do finala a pobjeda je upitna
bome onaj slatki mali iz svedske vodi na youtubu ima preko 3 miliona views, presao naseg dinu! nije mi dobro!
Hoće li mi iko više reć kad nastupa Fuad Backović- Deen !?
a ko nas predstavlja na eurosongu.... ????
Sretno Dino...Legendo...! Sretno Bosno i Hercegovino jedna i jedina nasa domovino...! Glas za nasu Bosnu...! Bosno volim te...!
Dino će nama sutra već biti u Sarajevu :)))
SRETNO DINO! DIJASPORO GLASAJTE VECERAS ZA DINU!!!!!!!! VOLIMO TE DINO!!!!!!!
NADAJMO SE DA OVAJ RUZNI HODZA KOJI MEKECE A NEPJEVA NECE PROCI DALJE I DA CE SE VRATITI U NJEGOVO GUZNO CRIJEVO PA NEK SE TAMO DREKENJA I ZAVIJA SAMO SA MINARETA !
SRETNO DINO, SRETNO BIH!!! Pjesme u prvoj polufinalnoj večeri su bile bezveze, imamo baš šansi. Tu je i žiri, a pjesma ima lijepu poruku i vrhunski je uradjena. sretnoooo dinooooooooooooooooooooooooooooooo
Ooooo oooo kitooo kitooo sto si mi usahlaaa