Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači u regioni definitivno !
goo je li to kreće neka ispovijest?
Ubjedljivo profesionalac u ovom poslu
Prekucao igricu
Jel bilo Droge u Portorožu
Jos samo da pjeva kao nekada....
Ja ga smisliti ne mogu.
Dino gigant!
Sutra vratite socijalizam,komunizam....Dino ce nas ubjedjivat da nije obavio hadz,takav tip,samo pare i kako vjetar puse...
Ako coek daje zekat nije škrt, Bog određuje ko je a ko nije.
Pakaš
pederxina
Supljator. Sve mu pjesme iste, slomila si mi srce ko palidrvce. Dosada, otecane fraze, neka mlihava nostalgija. Kvaliteta muzike nula.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali publika mu vjeruje, sve što on napravi publika prihvata, sluša, svaki mu je koncert rasprodan sedmicama unaprijed..Šta ćemo sad?
Pustiti u eter onaj odron od pjesme "kako da ti kazem" jos isprricati neku izmisljenu "filozofsku" pricu iza toga je vrhunac dosade, loseg pjevanja i obmane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dino karafino ;)
Riče sandžo ko veliki.
Masjtor
Dinar efendija
Prodajem apartman u Neumu