Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocel mu vikati dino turcine napusi se kyrcine?...to je u zadru himna
poseban spektakl ? umjesto iz paštete, iskočiti će iz goveđeg narezka ?!
Antipatiko lik totalno. Zasto ne znam.
Dino Merlin i muzika dva razlicita pojma. jednom sam na ulici Beca slusao mladica kako udara u plasticne kante od farbe. to je bio umjetnicki performans i bubanjarski show 20 puta veci od koncerta ovog naseg skakakvca .
Bosnji je uvijek tudje bolje...
Sanjao sam san...i vi ste bili u njemu...dobar je Dino :) ko voli takve :)
ima da ih Dino jos hadjija odere .... istim jezikom pricaju, note prelaze preko usana, a novcanice se prelijevaju u Dinin djep ....
Kako bi ona? Dino je kriv sto pjevam :)
Krajnje je vrijeme da radi samo u studiju jer definitivno ne pristaje "dedi" bijele brade da pokušava biti k'o tinejdžer , na sceni !
u kojem ti selu-veselu zivis jarane moj ....
Kako to da u fasistickoj hrvatskoj, kako tvrdi gradjansko i multietnicno sarajevo mogu pjevati neki muslimani tipa dine merlina, halida beslića... Sram da ih bude..
Trpa ga hadzija vec decenijama i ne vadi ga. Bravo majstore!! A to sto raja ocekuje da on bude i Merhamet i Caritas i javna kuhinja u jednom... Neprevazidjen muzicar na Balkanu!
pravi čarobnjak, neki Italijan (ili Englez ili Amer) napiše muziku, a on je potpiše i onda ovdje naplaćuje autorska prava...
hand... Nemoj tako , nije baš sve plagirao . Kad se sve sabere jedan od boljih kantautora na ovim prostorima.
@Akindzija Nije sve, ali većinu hitova jeste od 'Mjesečine' pa nadalje... I onda ima obraza naplaćivati autorska prava...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo kod nas je neki dedo top muzičar.
@SavjetnikHuso Dedo ima 55 godina klocu
ilahije i kaside...