Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono nema kose sa zada.... :'D
Dinar-efendija
Dino Merlin je najveca zvijezda Ex-Yu sa najposjecejnijim koncertima. On je svugdje zvijezda, samo ne u jadnoj BiH. Bosnjaci pljuju po Dini, a slusaju Acu Pejovica, Lukasa, Daru,... Sve vise me stid biti Bosnjak.
https://www.youtube.com/watch?v=j-xzALSs19M EVO TI DINO. MALO JOS GOOGLE DA VIDIS KAKO SE DRUZIO SA KRIMOSIMA PO SARAJEVU TOKOM RATA
on je najveca zvijezda na prostorima ex yu, to je cinjenica. @lik5, i sandra afrika je plagijator...moze li se porediti sa dinom? kad si reklaa da me voliiis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...kakve ba "ljubljanske" publike...ne slušaju njega slovenci...nego to bosanaca što se još osječaju bosancima- ima njima da zahvali što je takva "svjetska zvijezda"...da nema dijaspore ne bi ni imao koncerte izvan bosne nikad!
...u uvodnom tekstu si sve rekao :-D