Publika u Sloveniji oduševljena
0
Dino Merlin i Nermin Puškar nastupali u Ljubljani
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slučajno sam iz Ljubljane i slučajno znam da \"KRIŽANKE\" nisu dvorana, nego otvoren prostor ograđen starorimskim zidovima ;-)
slučajno sam iz Ljubljane... i slučajno znam da \"križanke\" nisu dvorana, nego ograđen prostor na otvorenom ;-)
dino imaš ljep bend i slušam tvoje pjesme i baš su dobre naj više mi se sviđa malena
amfiteatar ljudi,niko dvorane spomenuo nije..glupi ste svi redom...Jože Plečnik - Križanke
a gdje im je Mahir skakac ... skokno dabogba u jamu!!!
samo naprijed, voli te tvoj Cazin
SRAMOTA!!!pokusao 3 puta...
Zasto ne prolaze komentari koji su protiv Shupke...
Puško, \'kani se ti Dine, ti si za njega car! ;)
A ja opet mislim da je Pusko je neiskoristeni talenat kojeg su ljudi poput vas otjerali odavde. I svi negativni komentari su takvi jer ne zna niko u stvari kakav je to covjek i potencijal. Trebate se svi udariti u glavu i suociti sa cinjenicom da nikad, nikog niko nije podrzao ako je iz BiH... Bas mi je drago i jedva cekam da Nermin krene sa svojom turnejom!!
Ja sam mislio da samo Avaz lupa da su Krizanke dvorana, jer oni nemaju pojma s mozgom! :) A kad sam vec tu zelim napisati za Pusku (jer znam sa surfa po Internetu i cita tekstove o sebi) da mu je ovaj zadnji singl zaista pravi ODRON !
Pusko Pusko znam te kad si pistolj bio