Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde sad da svi fino zaboravimo na sve sto se dogodilo jer je 2011.godina i da ovaj naslov \"DINO MERLIN CE ODRZATI TRI UZASTOPNA KONCERTA U BEOGRADU\" shavtimo kao nesto pozitivno, sa starne Merlina jer odrzava iste te koncerte u najvecoj Srpskoj prestonici, a s druge strane ovoliku prihvacenost od str. Srpskog naroda jer nije u pitanju JEDAN nego TRI koncerta ! Zato Bosanci, ne pravite se Englezima, jer ako ce ga Srpski narod oberucke prihvatiti 3 noci, vi najmanje imate pravo da kritikujete i stvarate nepotrebne tenzije
prviUhvatili Aca Lukas,Mile Kitic,Bora Corba i Dzej Dinu Merlina!! Kaze Dino \'\'Pustite me ispunit cu vam 3 arene bez ijedne naljepljene plakate!!\"
Bravo Dino. Umjetnik si profesionalac! Cestitke tebi i tvojoj ekipi... koreografima... muzicarima... Svi ste pro!
NESPORNO JE DA JE DINO VRHUNSKI UMETNIK, ALI RAZOCARANA SAM STO JE POREKAO ONO STO JE DAVNO IZGOVORIO DA NIKADA NECE NASTUPATI U SRBIJI, ISTO KAO I TEREZA KESOVIJA!!! NE MOGU DA VERUJEM DA SE PRODAO ZBOG TRI ARENE!!! POZDRAV \"SRBIMA\" KOJI CENE SVE STO JE TUDJE!!!
Jedna 26.11.2011. u 22:32 Ye.bo vam Dino mamicu primit.ivnu.....ima li ovdje ko stariji od 15 godina??? Naprijed Dino, pokazi da Bosnjaci imaju dusu i nisu zl.o pamtila....zivot mora ici dalje! ___ nisi ti normalna, zeno...
@budimir69 Mislim da gresis, nije Srbija poslednja oaza nacionalizma, ovde ga cak ima jako malo, nego tebi mediji prikazuju drugacije. Sigurno ga ima vise u Federaciji i u RS, gde svako vuce na svoju stranu...A sto se tice dana drzavnosti to nije tacno, bio sam na koncertu i nije cestitao, ali je pominjao svoje Sarajevo, ljubav, nove pocetke, dobre ljude...Kada bi se svi ugledali na njega, gde bi nam bio kraj!
j.e.b..e.m li vam svima m.a.j.k.u nacionalisticku.
Beograd je ponovo iz sveg glasa pjevao „Jel\' Saraj\'vo gdje nekad bilo“ te „Bosnom behar probeharao“ dok su se na velikom led ekranu nizale slike glavnog grada Bosne i Hercegovine. --------------------------------------------------------------------------------------- Beograd je ponovo iz sveg glasa pjevao „Jel\' Saraj\'vo gdje nekad bilo“ te „Bosnom behar probeharao“ dok su se na velikom led ekranu nizale slike glavnog grada Bosne i Hercegovine.
@srbin To srbine;-)))
MENI JE OVO FENOMENALAN POTEZ, S OBZIROM DA JE srbija POSLJEDNJA OAZA NACIONALISTICKIH FURKI, SUPER JE STO JE DINO POSTAVIO NOVE STANDARDE I DAO IM DO ZNANJA DA ONI SA SVOM SVOJOM EKIPOM MUZICARA NE MOGU 3 NOCI PRODAT ARENU,, A NAJJACA STVAR JUCE KAD JEDAN LICEMJER DODIK PRICA O NEPROSLAVLJANJU DANA BIH DA DINO POZDRAVI SVE NAS I CESTITA NAM U SRED BG, VAU GOLEMO,
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA, SRBIJA I HRVATSKA.ZIVJELA LJUBAV SEX I MUZIKA.UMRITE SOVINISTI......DAJTE NAM HLJEBA I IGARA...PUNO POZDRAVA OD SARAJLIJE KOJI ZVI U BEOGRADU.....
Je*bo ti \"turska slina\" mamuu, pi*kice slinava! Naprijed Dino, je*i ma.mu svim fasi*stima!
DINO TURSKA SLINO PLAGIJATOR
Ye.bo vam Dino mamicu primit.ivnu.....ima li ovdje ko stariji od 15 godina??? Naprijed Dino, pokazi da Bosnjaci imaju dusu i nisu zl.o pamtila....zivot mora ici dalje!
Dino krme ...grok, grok
e bas to, svaka cast
dino smece prodano usljivo