Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi malenoj Hani..
Ma bravo našet bolnice vec imaju, nasa djeca sva hvala bogu imaju osiguranje odlicno.. doniraj njima jos da im se uvuces u guzicu !
Kad ti dadneš pare, onda komentariši. A da optužuješ čovjeka koji dadne 10.000 KM BOLNICI ZA DJECU da je ulizica, to je stvarno gnusno.
kad ja budem srao pare kao on dacu i vise a ja od svoje pisljive dnevnice dam kolko mogu bice bolje nekad ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidi im brada majke ti. vidi nam mahira brada i irokez frizura, a dino se huda presamitio boli ga želudac. što li može li mi ko reći
klixovci valuta u makedoniji je denar (nije greška ako ste kopirali). dakle kada prepisujete prepišite kako treba
valuta u makedoniji je denar, an e dinar! kljix novinarstvo...
Sega mega Slicno sam napisao nesto o ovom vrsnom plagijatoru,predsjedniku za zastite autorskih prava,al mi je komentar nestao. Da ga nije ukrao za tekst neki.
nadam se da je donirao prave pare da nisu plagijat kao i pjesme mu :)
Steta sto Dino vjerovatno nece citati komentare ovih iskompleksiranih jadova s 2KM u dzepu kako nekom govore gdje ce, kad i kako trositi svoje posteno zaradjene pare.
Nije problem samo treba covjeka pozvati da nastupa,vjerujem da bi se odrekao dijela honorara za npr bolnicu u Travniku......ali ta će on,zar ne?
Svaka cast na fenomenalnom koncertu u Ljubljani. Pokazao si da si svjetska zvijezda!!! Sigurno ce i koncert u Skoplju da bude vrhunski!
Bravo Dino, legendo bosanska!
Zadnji put kad je covjeku platio kafu, taj je hitno zavrsio u bolnici xD
može li "školjka"? 😂😂😂
a jesi se pretrgo...al od koga je i dosta je ;)
Pjevaju Makedonci: Zar je to sve sto imam ja od tebe, Zar je to sve sto je ostalo....
hahahhaah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djecija klinika u Sarajevu je "nova" u pravu je, sta ce BiH kad' ima vec. Neka daje tamo gdje nema. Sa duznim postovanjem prema djeci Makedonije, neka mi ne zamjere...
Dino SVAKE godine daruje hiljade KM BOLNICAMA U BIH! Darovao je i 30.000 KM ljudima pogodjenim majskim poplavama! Ali i to je mojim odvratnim Bosnjacima MALOOOOO!!! Gadite mi se vise. Stid me biti Bosnjak!
Sarajevo SG Man' se ba toga "stid me biti Bosnjak".Kakve to veze ima sa ovim clankom? Ima raje pomognu pa ne telale po novinama. Ko je gospodin, bice gospodin i bez novina. Uostalom ovo moje je bilo ironicno "u drugom stepenu" i dvosmisleno. Ko je znao procitati shvatio je post 👀