Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u zagrebu 2006. godine, i dogodiine ako Bog daidem. Fantastični su uživo, jednostavno to se ne smije propustiti
Ma vala, draži bi mi bio Akira Yamaoka nego oni, pjesme razvaljuju...
hajde ba ko da bi iko otišao na njihov koncert i da ga održe ovdje. Meni su među dražim bendovima, pa opet ne bi otišao kad naplaćuju karte 35 KM. Ima para ko pljeva i onda hoće još od nas 35, e ne može..
I u zg i bg ce isto biti otkazan koncert zbog nesigurnosti - hoce al u kurcu! Ta dva grada su sto puta nesigurniji od sa i onda dodje art zone i vadi se na tu kartu...joj kakvi su licemjeri u pm...
Sto sam ja kriv sto nema koncerata? Nesposoban jesam (jebi ga ubi me lijenost), primitivac ti je ćaća, vjerski fanatik? Boze sacuvaj, bas sam suprotno od toga, nacionalno opterecen, mozda jesam malkice :) ovca? mater ti je ovca!
svi glavni gradovi okolnih zemalja se mogu pohvaliti velikim koncertima i velikim zvijezdama koje su ugostili, pa cak i Pristina, u kojoj je 50 cent odrzao koncert na prepunom stadionu! a sta imamo mi?! jedino humanitarni koncert grupe U2 koji je odrzan prije vise od DESET godina! a sve zahvaljujuci ljudima poput tebe - nesposobnim primitivcima, vjerskim fanaticima i nacionalno opterecenim ovcama!!!
Ena odjebite i ti i Asim i vasi istomisljenici! Jedino je u pravu ovo za Bajram sto je napisao! BTW nisam neki vjernik... Bosna Bosancima!
E, bas mi je drago za Beograd i Zagreb....zato oni nemaju cijelu familiju nekih Polumenti, Gegaja i slicnih humanoidnih bica....
da nije istina sve ono sto je cika asim napisao u onih par clanaka, to vas ne bi ni pogadjalo toliko! ali ovi vasi komentari su dokaz da je covjek upravu! i da, ljudi poput vas(zaostali primitivci, nacionalno optereceni, vjerski fanatici) glavni su krivci za ovakvu situaciju u zemlji! i onda se jos cudite zasto nam niko ne dolazi!?!?!
Zenica: Mislio sam na ovog iznad tebe, ali ipak zasto psujete svi tom Asimu ba?
Stvarno super stvar... Radi ovih majmuna kao ovaj gore Sarajevo pada u opci provinciju. Od 60-ih godina je Sarajevo bilo centar muzickih desavanja istocne i srednje Evrope, MTV je htjeo da u Sarajevu etablira njihov centar za region koji se sada nalazi u Ljubljani, a mi debili idem u nazad u srednji vijek. Obavezno voznju organizovati... ZA PROGRES!, a fundamentalisticka stoko VAN IZ GRADA I ZEMLJE.
zao mi je sto prosli put nisam otisao u zg a ovaj put zasigurno planiram otici:)DM je veliki band a et vidite opet kod nas nece niko ne znam zasto ovi su svi straight:) p.s. jebem ti asime mrtve kosti materine
Boli nas kurac sto ce ovi biti u maju u Zagrebu i Beogradu! P.S. Asime jebem li ti majku!
Doci ce oni u Sarajevo, organizovace Drina ili ovi Art..., garantovana prodaja 5 karata. Mi smo centar svijeta!!
Hoće li biti organizovanog odlaska iz Sarajeva, i koliko bi to moglo koštat?