Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad cujem politicko Sarajevo, hoce nesto da mi bude
Mene zivo zanima jeli Sa zaista postalo ovako tvrdo, odbojno, kolektivno-sebicno i gdje vecina razmislja i olako osuduju lako sve sto ne pripada "nacio-koletivu". Rijetko sam u Sa za razliku od ranije gdje sam nekada davno proveo 2 divne godine zivota. Sudeci po mnogim komentarima na klixu Sarajevo mi djeluje kao neki sasvim drugaciji grad. ????
@Zijo036 Sarajevo su ti zauzeli potomci islamista koji su procesirani '83 godine i sada pokušavaju nama mala vrata da realizuju neke od ciljeva desnog krila SDA a to nema veze ni sa Bošnjacima (koje su već podijeli na domaće izdajnike ko vučić srbe u srbiji i na one lojalne njihovoj ideji) ni sa RBiH.
Nije. Klix komentatori su isfrustrirani jadnici koji sjede vazdan u podrumu kuce u Kaknju.
Samo laže,laže,laže !!! Radi se o kradji para od njih nekoliko u upravi i ne dozvoljavaju da se održi skupština kako nalaže zakon. Promijeni li se uprava , sve će se saznati kad nova uprava pregleda papire! Kako nije jasno da Ministarstvo pravde,Sud BiH i Institut za intelektualno vlasništvo samo kažnjavaju NEZAKONIT RAD SUČIĆA &Co? Zašto ne daju finansijsku kontrolu,potpun uvid u finansijsko poslovanje ???
Pa vi ste umjetnici, gdje su vam pare, sto si kokuz Davore, sta ce mu 5 imena nije brazilac 😂
Pišam ti se na A...
Treba ovaj Anus odhebati iz države
Pa naravno da ne pomazu sad kad su vakcine u igri a evo i lijek protiv covid se pojavljuje, nije niko lud da reklamira sad vitamin c kad mozes prodat vakcinu po 20x,vecoj cijeni ili lijek koji ce kostat ko zna koliko. Mafija
Sejo posvuduša je opet postao Davor,kakav poltronski odron!
Ublehas
Nedaj se Sejo
Jeste da sve dolazi iz Sarajeva,ko,gdje,kad ce se zaposlit. Al ovaj anus na celu sa ratnim profiterima mi ide tako na zivce .. oni su ko akcize za puteve samo u muzici. Pa ogromne cifre su se vrtile po 7000 za noc 3 sata pjevanja a niko nista ne placa. Smijeno ovakvo stanje u drzavi a oni se zale. Rudar jadan jednom nogom u mezaru ili grobu a jedva kraj sa krajem sastavljajj a Dino gosp u njemackoj za BiH pijevo patriotske.
Taj aNus treba ugasiti
Haj ti Davore jarane sjasi sa bosnjacke grbace, okani se bosnjackih maraka i idi pjevaj po Hrvatskoj, da vidimo kako ces onda mudrovati. Dolazis ovdje da uzimas lovu i solis nam pamet, kao da smo djeca. Ne prolaze ba vise ti fazoni, da nam dolazite iz Zagreba i Beograda i dijelite lekcije. Nismo svi Semso iz viceva, koje Enis Beslagic i Tarik Filipovic pricaju u Zagrebu Hrvatima i kamenjarskim Srbima.
@gooUser1612457933 Jes, sada nam dolaze iz Teherana, Ankare, Rijada, Dohe i sole pamet. O kojim ti Bošnjacima pričaš? O ovima koje je SDA certificirala ili o normalnim Bošnjacima?
@AldoRaineVi ste kamenjarske Srbe upisali kao Hrvate, a nama solite pamet o certificiranim i normalnim Bosnjacima.
J..bo te Jugo45 zajedno sa politickim Sarajevom!
Svi koji su u proslom sistemu politicki vrijedili nisu se snasli vani pa se nama vratili. U dzermaniji bi nosali namjestaj a ja sam prisiljen da ih gledam ko neke velicine,od ovog zubatka do dine merlina i zvizdica i aljose
to je zato sto ti volis sapunice a ne ..