Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompleks dijasporaca,znam cijelu familiju koji su pljuvali sve živo u ovoj državi pa i vjeru,kad su otiši u dojĆlan najednom ogrlice sa ljiljanima,tespih na mjenjaču i polumjesec na unutarnjem špiglu.
100% tačno
Čuj Hamza Ražnatović i Igor Vukojević. zadnji put sam za njih čuo devedesetih godina.
o5 nas okupiraiu
Jel ovo ono da naplaćuju od kafića? Ja ih ne bih slusao...pa kakav Hamza, Vukojevic, ko su ti??? Sve Sarajlijice dzabicari, sad bi kupiti nafake bez rada,a porez ne plaćaju ni za šta...80% ih treba zatvoriti u zatvor zbog utaje prihoda.
sve ljudi koji nemaju veze sa Bosnom,pa mogli su i bregu staviti i on je Sarajlija,e moji dijasporci
Na daljinski iz Zagreba. Ne razumijem da biraju ljude koji su digli ruke od BiH. Dodje samo kad mu treba para, pa zapjeva u Domu Mladih. Jos samo u Sa dolaze na njegov koncert, a moze se vidjeti i u Zaostrogu, Makarskoj, Gradcu, Podgori....
ne mogu da vjerujem da netko moze imati nesto reci protiv ovog covjeka, ... a u stvari i ne znaju tko je on - na ceci su odrasli i lepa camila i turbo fol su im majka i najveci domet !
Polupismeni narkoman, kako ga onaj srbenda izvoza u emisiji rtrs-a, planu papak ko hepo kocka
lova, politika, guzovaca
Dinar efendija
opaaaa Sula, crni pasat, ajfon na zevegu idemooooo... hehhe
Davore cestitam ,znam da si sarajlija , ali mogao bi ponekad da kazes onima prijeko da mi nismo sovinisti kao oni i da nas puste na miru. Javna si licnost , ako imas dusu progovori protiv ovog Aparthejda od strane Hrvatske.
Sva "krema" bh muzicke scene. Ovaj clanak je potvrda da nam je muzika na niskim granama. kvalitet i autorski radovi = 0. Cast izuzecima. Nije bitno sta slusate, nema tu neke dobre stvari. Trep cajke, eks ju rok i dalje, i neke ljubavne zalopoljke sa strasno losim tekstovima...
Haha, citav zivot protiv guzonjinih sinova .. korumiprani politicara itd.. al slatka je nafaka.
fuj covjek sa adresom u zagrebu... joj jes mi dosta ovih sto su direktori a svi zive van BiH...
a prica po zg kako smo mi seljaci iz bosne a sav mu hljeb iz bosne... gadi mi se frajer a nesto on sere neletu, a isti su ako ovaj jos nije gadniji posto je nele barem pokazao pravo lice...