Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS JE NA ZAVIDNOM NIVOU NASPRAM FEDERACIJE ĐTO SE TIČE EL. MUZIKE. BRAVO RS🖤
Pa ne bas RS cijeli,al da je Banja Luka ispred cijele drzave miljama daleko to je tacno. Ljudi na Kastelu nemaju samo Fresh Wave imaju mnogo stvari koje se desavaju tokom cijele sezone,al ubjedljivo najjaci je Fresh Wave.
Prodavnica Zvuka i Dom Mladih dok su jos bili NORMALNI kakve su rejv zurke organizovali, u to vrijeme sami vrh rejv scene. Chris Liebing, Umek, Marco Bailley, Roger Sanchez, James Zabiela, Christian Varela, Lutzenkirchen, Sebastian Leger itd....
Krece najbolje izdanje drogerane do sad :)
U kasabi festival tekbiranja
Sta bi s Digweedom?
Ovo neka kopija exita ili šta?
NIJE KOPIJA OVO JE BANJALUČKI ORIGINAL! A ti guslaj šta hoćeš!
Najbolji Lineup Fresh je imao 2018,a ovo nije ni priblizno tome,al dobro,opet ima za svakog po nesto