Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koja je njegova najpoznatija pjesma a da nije neka obrada? Ja iskreno ne znam ni jednu :( Kakav je to \"veliki umjetnik\" ?
.....ali je covjek clan Radonciceve SBB stranke i ne silazi sa Avazovih stranica....
Hvala ti Vlado na divnoj veceri koju si nam podario... Radujem se svakom tvom uspjehu!!!!
Ova gomila bezveznjakovica nije garant iz sarajeva..jer malo ko iz grada nezna vladu!neznate ni sta ste propustili.....Ti skriveni ekreme..super da neznas nijednu njegovu kompoziciju...i nedaj Boze da taki ko ti tako nesto znaju..Sem toga..reci mi..ko je to uopste ko odredjuje ko je veliki a ko mali????Njega stavise u velike a vama ne odgovara-pa CRKNI STOKO! tI PRINCEZO...SVOIM POUZDANIM IZVORIMA OBRISI DUPE..ILI SE MALI BOLJE INFORMISI..JER OCITO NEZNAS...Nama je blago sto ga imamo a tebi i slicnima....nije ni bitno...Sve u svemu...ruzno je tako nesto govoriti,,,pa osvrnite se malo oko sebe i pogledajte sebe,okolinu...pa skontajte..ako i to znate.
Kažu stao bus u Vitezu i vozač kaže putnicima: \"Pola sata pauze ko hoce nesto da pojede, popije ili završi fakultet...
mogu i ja napraviti profil na internetu i napisati da sam doktor nauka, ali bez diplome to nista ne znači !
http://www.barikada.com/svastara/2009/2009-12-03_vlado_podany.php
Ja sam čula iz pouzdanih izvora da Vlado nema završenu muzičku akademiju iako se predstavlja kao muzički obrazovan, blago nama sa takvim stručnjacima!
Vidi mu glave! Jel i on neki emo vampir ala twilight?
A KO VAM JE TAJ PRODANY?