Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim Urbana, ima potpuno druačiji ukus za muziku, pravi svoju muziku i veliki respect za to. Osim tga, cijeli stajling i on kao umjetnik a vjerovatno i ko čovjek je super. Što se sad malo konkretnije tiče muzike, bude tu svega, ali puno više pjesama je za poslušati nego onih što nije, to su činjenice.
LAUFEREEEEEEEEEE
ok to sve neki princip ali moze se reci i onda jednostavnije je nemati za kifle nego lijepo zivjeti od svog rada
Sve mu je super samo ona kravlja minđuša je beze
Hebo ti dosljednost kad nema pare jarane. Otćega ćeš kruha jest i moreš li odpijesme hesap platit...
Dosljedni su dosadni
Moze se mozda i pretjerati sa ''dosljednoscu'' to jest sa insistiranjem na istoj... Urban je jedinstven lik ali sto se mene tice ima samo album ''Zena dijete'' :)
Umjetnik 🎶