Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji papci na ovom klixu čovječe. Urban je legenda, i uvijek je dobrodošao u Sa, uvijek će puniti klubove, pa i da svaki mjesec dolazi.
Pa i dolazi svaki mjesec hahah :D.. A vidim, vidim kako puni, lagano je spao na Coloseum, a to je strašno veliko mjestoo :D
Hoće li neko reći ovom Urbanu da ga je dosta više!! I njega i Bajage i S.A.R.S-a... Dokle više ljudi? Svirate svako dva mjeseca u Sarajevu, idite bavite se nečim, radite nešto 'eboga.. Ima i drugih gradova, iditeeee ba!
kako nije bilo najave na klixu za ovaj koncert? mislim mozda i jeste, ali ja je nisam vidjela, a budem dnevno po sat vremena na klix. :(
jebite se cetnici hahahahahaha .|.
moram na ovo pomisliti hrrrhrrrr http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/da/Gargamel_and_Azrael_from_the_Smurfs.jpg
Pa sto ne pusti kosu kad ima ovoliko prostora?
kako napumpavate
Jebo urbano daj halida
E ovakve koncerte volim :D A slika je super :D