Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas tata to ti je za ove sto idu na sajmove knjiga,i samo na sajmu i kupuju knjige pa citaju , gledaju seriju neku sto se u Dubrovniku snimala ,vole sevdah Damira Imamovica, jedu zdravu hranu ne vole skembice, zao im kerova, prodaju auto pa kupe biciklo ... - citat iz kuhinje Meni je on dosadan, i ovo sto tambura nema veze za sevdahom. Plus za istrazivanje građe i tabirenje oko pjesama i toga svega, je jedino sto mu dajem priznanje.
Ono kad neko pokušava diskvalifikovat čovjeka zato što kupuje knjige i čita ih, zato što vole pse, jede zdravo .... Dokaz da je internet zlo modernog doba zato što svaka polupismena ćelovina može komentarisat svakog. I još veli da zna šta je sevdah i muzika. Definitivno se bliži kralj civilizacije.
@°u° Đe si Damire nisam te prepozno ... Moreš li mi još šta pristavit na nacionalnoj osnovi, jebaji ga srbin i to dok nije "kraj civilizacije" ? Đedo mu je bog otac, a za Damira mogu reć isto ono što je pokojni Šerbo reko za Omera Pobrića : " Svira sevdalinku ko katolik ... " A tebi ako ti se sviđa, slobodno slušaj ... ližite se tamo dok se boje ne rastope.
Hoću i ja da budem Zejna!
Pjesma je prelijepa ali ne vidim/cujem pa ni ne osjetim sevdaha.
Ima dobrih momenata, a i pismeno dijete!
Hahahah pa dobro :) malo jeste :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma BRAVO! Spot prati pjesmu u potpunosti. Zejna je ocaravajuca! Neobicna i preljepa na neki sebi svojstven nacin. Svaka cast cijeloj ekipi. Tako mi je drago sto se ovako odlicni spotovi rade u BH produkciji.
@JoseDeLaMata Ne pomaže, to je zombi. Davno umro a još nije svjestan.
lijepa pjesma al ovoako mu puno bolje zvuci https://www.youtube.com/watch?v=zHwD5lED-8A
Lijepo!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa