Znas tata to ti je za ove sto idu na sajmove knjiga,i samo na sajmu i kupuju knjige pa citaju , gledaju seriju neku sto se u Dubrovniku snimala ,vole sevdah Damira Imamovica, jedu zdravu hranu ne vole skembice, zao im kerova, prodaju auto pa kupe biciklo ... - citat iz kuhinje Meni je on dosadan, i ovo sto tambura nema veze za sevdahom. Plus za istrazivanje građe i tabirenje oko pjesama i toga svega, je jedino sto mu dajem priznanje.
Ono kad neko pokušava diskvalifikovat čovjeka zato što kupuje knjige i čita ih, zato što vole pse, jede zdravo .... Dokaz da je internet zlo modernog doba zato što svaka polupismena ćelovina može komentarisat svakog. I još veli da zna šta je sevdah i muzika. Definitivno se bliži kralj civilizacije.
@°u° Đe si Damire nisam te prepozno ... Moreš li mi još šta pristavit na nacionalnoj osnovi, jebaji ga srbin i to dok nije "kraj civilizacije" ? Đedo mu je bog otac, a za Damira mogu reć isto ono što je pokojni Šerbo reko za Omera Pobrića : " Svira sevdalinku ko katolik ... " A tebi ako ti se sviđa, slobodno slušaj ... ližite se tamo dok se boje ne rastope.
Prikaži sve komentare (37)