Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Način interpretacije nije legao na prvu mnogima ali koncerti budu jako dobri. Preporuke za koncert.
Zaim Imamovic je bio dobar izvodjac sevdalinki. NJegov sin Nedzad znatno losiji, ali ovaj decko Damir stvarno nema blage veze sa pjevanjem sevdalinki, a ima ogromnu zelju da ih pjeva. Cijenim to ssto zeli sacuvati tradiciju, itd ali mu neko treba konacno reci da jednostavno ne zna... Od svih elemenata koji cine dobrog pjevaca, on jedino ima vrlo, vrlo bolan grc na licu, bude mi ga zao dok pjeva, ko da se pati... A sevdalinka nije samo grc, ono sto otpjeva je cista katastrofa!
Damir je odlican muzicar. No njegovo pjevanje je tehnicki (apsolutno nepostojanje trilera) na vrlo niskom nivou. Mislim da ubuduce apsolutno nebi trebao pjevati. Njegov pristup sevdahu je, po meni, cisto skrnavljenje sevdalinke. Ovo shvati (znam da citas komentare Damire) kao najpozitivniju konstruktivnu kritiku.
pa frajer je uvijek u svrzinoj kući. niste ovo ni morali postavljati.
u cemu naivnog bosanskog covjeka ne mozes prevariti je pjesma ovaj imamovic je do zla boga ekstenzivan razvlaci originalnu kajdu ko kore za pitu bolji sam ja kad pjevusim ujutro dok se brijem a navece kad sam nekad znao biti u behutu dai i ne govorim a sto se zaima tice kapa dole mnogo ga je moj pradjed mika volio
i ja sam cula da je on pepi. sto mi je bas zao odmah mi je pao u ocima. al eto, sta ces
Što ne možemo komentarisati da je Bata kao i ostale čete davnih dana doživio moždani udar?
Sta bih dodao na ove komentare,momak nema glas za pjesmu ,nemoze da je iznese na pravi nacin sto je ocigledno a druga stvar sa svojom interpretcijom ne samo da kvari sevdalinku nego je unistava...toliko od mene
On pjeva kroz nos, što bi naš narod rek\'o. Je li istina da je on peder?
ta nas briga jel on tebi uzasno pjeva i pravo se ufuro
On meni uzasno pjeva, a pravo se ufuro.