Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova glavata bi uspjela u limburugu da joj nije bilo Aide Jašarević i babe joj Tarika “Relaxa” koji je malo para od šverca cigara uložio i u šćer.
Gledaj je na slici ko da je umrla. Propala sa Eratom nekada, mada joj je ona Aida kolegica bas bomba i dobro izgleda. Al ona se okrenula svojoj Sol-Azur agenciji i njihovom hotelu Pino na Trebevicu, usla u poslovne vode. Ova se trza ko Deen, kad je 2005 godine se gol slikao pa plakati Deena po Sarajevu bili. Vlazni san Boze vrece, Ane Brnabic i drugih Queer LGBT psihopata i njihovog pederskog lobija.
De ulozi u sta pametnije pare ziva bila....Znas pjevati, imas glas ali brate smor si zivi, dosadno te i gledati dosadno te i slusati, ne izazisvas nikakve emocije u ljudima, jednostavno neki ljudi nemaju harizmu za show biznis i to je to
DALAL & FUDO, odgovorno tvrdim , mogu koncertnim aktivnostima napuniti trafiku.
najace vezano za nju je da je nekad davno dobila poziv za vojsku.
@ser_oliver ma jok mislili da je musko
Sloboda govora, a Klixovci? :)
malo istine...dalal se muzički obrazovala u zagrebu, svira nekoliko instrumenata, završila ekonomiju i živi svoj san.
@plavaimperija takoodje je i svjetska rekorderka u skoku u dalj sa 7.30 m.
@plavaimperija a unistila je i Death Star u serijalu Star Wars.
Prodze joj zivot u umisljanju da zna pjevati. A garant ima neku dobru pinku cim neodustaje.
Nista posebno a niti jake karijere
Generacija propalih pokušaja.
"Za izgled Dalal Midhat pobrinuli su se dizjnerica Adela Hodžić koja stoji iza brenda A. I. design i make up artist Sanjin Egon".pravo su se pobrinuli.nedao bog je sresti iza ponoći!
Nikad nisam cuo za ovu. Jos cudnije ima podpuno Tursko ime a izgleda kao prava mongolka. Mora da je jos i metar i po visoka. OTIMAJU TURCI NAMA BOSNU U SVIM OBLASTIMA.
Pazi, Klix briše komentare koji se Dalal ne bi svidjeli :)
@Perdita_Durango Nek brise. Ja predpostavljam da ova jadikuje na Turskom "SEVGEY, SEVGEY, DJANUM..."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)