Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nam amerikanci nikad ne daju nista bodova to mi ne ide u glavu nikako .ajd valjda ce ove godine
bolje bodove nego granate
Ovi zavidni srbi su toliko zaglupili u svojim jadnickim pogledom na svijet u kojem su oni definitivno glavni junaci i akteri bez premca da su poceli svoju sramotu o Chuck Norrisu da internacionalno prezentiraju po tudjim internet portalima...hahahaha pa normalno je da misle da su i drugima smijesni takvi vicevi jadnostavno iz razloga sto su bolesni egocentrici...haha to je jasno...hahaha pa samo oni koji su bolesno egoisticni su u stanju da misle da ono sta se njima svidja ,da je to apsolutni hit,....hahahahahahaha koji idioti...hahaha definicija je da su srbi obican evropski i svjetski patoloski slucaj...hahahaha
ma nek glasa ko za koga hoce nama ce Merlin aBd u petak 13.05. doci kuci. Sarajevo je pusto bez njega...
hafiz-dini ce dati pobjedu jer ce ziri misliti da predstavlja retardirane sa govornom manom kada cuju njegov engleski sa onim turskim H.
A kad nastupa Rammstein ,ima li sanse da zemlje Balkana glasaju za Rammstein ??? I jos jedno pitanje ,kad ce Dzeko ponovo zabiti ? Da malo glasam na kladionici cesce ;) A ja ovo ne kontam sto je ovaj izracunao odkud mu na kraju Litvanija,zar ne treba neki broj ispasti ? :P
Sa pjesmom \"Love in Rewind\" je Dino Merlin definitivno dokazao i pokazao koliko je jak i dobar \"matematicar\". Nije ovo samo \"obicna pjesma\", vec jedna sifrirana poruka. Analizirajte u detalj tekst pjesme i uzivajte u rezultatu... :)) One to a Hundret x You... ;)
Mi se takmicimo protiv par drzava vise osim Srbije i Hrvatske
Fala Suadeee, živ biooo !
Mala,daj ti meni ckapi,a ja cu tebi racku !?! de vi meni recite koji me muskarac dobio ckapi na ovaj fazon ??? Opet,mozda Dino i dobije...mada nesto sumnjam...
mevludineeeee ,sutra ti nastupa Fuad-sutra bolan....
Dobra nam je pjesma ove godine, solidna, i nije dosadna, slušljiva je... samo napriejd Dino.. Bolja je od Srbijanske i Hrvatske... puno bolja B.L.
Zvuk je katastrofa! Sve cujem kako pjevaju uzas!
P***A TI MA*****A!!!! Stoko neotesana!!! Odakle si ti života ti?! Odakle su tvoji roditelji marvo jedna!!! Kao ti sa strane, ne pripadaš ovamo - na nas treba atomsku - na balkan ha? Jesu se to mama i tata ispalili van pa si ti sad dio zapadne elite? Kad bi se bacala atosmka, ti bi trebao da budes u epicentru. I zapamti, i sam si balkanac.
ovoliko losih pjesama na jednom mjestu nikad nisam vidio . . . . sad kontam zasto smo favoriti . . . .
Kad nastupa Fuad Backović-Deen !?
ma koga je briga ja uzivam sa curama iz susjedstva na www.ljubavnaveza.com