Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...živ ti nama bio, i oporavio se potpuno, legendo...sve su to klasici iz dobrih starih vremena.
uvjek cu ga moci slusati, bas je covjek pjevao od srca i zamo zato sto je uzivao u pjevanju. Ne zbog nekih drugih gluposti. Hvala mu puno za to i da se oporavi sto prije akbd
Ne znam kako ovaj čovjek nije zgrn'o milione nekad. Valjda za to trebaju neke druge "umjetničke" crte, guranje, drmoguz, kreveljenje, šta li... Sada, samo sretno sa oporavkom. Po mnogo čemu neponovljiv.
od druga do druga, od drage do drage od grada do grada provodim vijek... Legenda!
Odustao od karijere jer mu je poginula sestra ili brat, ne sjecam se..... Zamisli koliko je iskreno taj čovjek pristupao muzici? Da nam je sad jedan Šobić
Bob Dylan na Balkanu... citaj stare novine i prst u uho... zjb kriminalce, korumpirane politicare, kurve sa estrade, nepravdu na svakom koraku, debiliziranu omladinu... i citaj stare novine :)
veeeeeeliki umjetnik ćovjek i majstor svenaj naj naj
Nadam se da ce do Aprila, kada dolazim kuci, CD biti objavljen i u Bosni! To je nesto sto se mora imati u originalu!
jeee....eto odlican poklon, ako je ko u nedoumici sta da mi pokloni.
Volem ovog covjeka.:)