Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto ni sam ne mogu da vjerujem kako u zivotu, kad si mlad, mozes nesto voljeti, da se rijecima ne moze opisati, a kad odrastes pocnes osjecati nevjerovatnu odvratnost prema istom. Tako je mani sa crvenom jabukom.
@spooner33 meni je tako sa Sarajevom !!!
Ne prisjedajte mi na muke, da su me barem zagrijali, stegao mraz, ne bih ni izlazio iz kuce da ne moram
Jo Hamo vid mu glave
Zimska Jabuka.
Da ne poginu Zijo, Zeri niko ni imena ne bi znao. Zavijek bi ostao mali, netalentovani i nebitni klavijaturista Crvene Jabuke.
Jarane poserem se ja na tu tvoju ljubav i njeznost. Kad sam bez posla ima 2 godine.
od crvene jabuke osto samo crv
Ovaj "narod" je zaslužio sve što mu radi Kolinda i njeni pajdaši. Ona im radi o glavi i državi, a oni slave Janu?!
@UsoraU Za svoj novac kupujem proizvode čija matična država mi ne shere po glavi i koja nije fašistička. A od "džabaluka" bježim, jer je i Hitler besplatnim pivom privlačio glasače. Ali mislim da tvoj IQ to ne može skontati
miris soje u vazduhu