Muzika
119

Crnogorski hip hop dio Who See ponovo u Sarajevu na Mucha Lucha Summer Festu

Klix.ba
Foto: Klix.ba/Arhiv
Foto: Klix.ba/Arhiv
Crnogorski duo Who See otvara Mucha Lucha Summer Festival, gdje će nastupiti u petak, 14. augusta na otvorenom prostoru ispred Caffe Bar Hag u Sarajevu, Kotromanića 48.

Duo "Who See" oformljen je 2002. godine, a čine ga Dejan Dedović alias Dedduh iz Kotora i Mario Đorđević alias Noyz iz Herceg Novog.

Poznati su po pjesmama "Reggaeton Montenegro", "Nije preša" i "Nisam doma", kao i po novim singlovima "Dinamida", "Nemam ti kad" i "Đe se kupaš", kojima su dospjeli u vrh regionalnih top lista.

Dvojac Who See je 2012. godine osvojio MTV nagradu "Best Adriatic Act", a 2013. godine su predstavljali Crnu Goru na izboru za pjesmu Evrovizije.

Ulaznice po cijeni od 10 KM moći ćete kupiti na ulazu u Hag od 20.00h.

Momci su u Sarajevu nastupili prije nekoliko mjeseci, na odličnom koncertu u omladinskom centru na Grbavici, kad su publiku zabavili nekima od svojih najvećih hitova.

Nakon Who See koncerta, u subotu vas očekuje Gluhi Disko, a u nedjelju na Sunday All Day eventu organizatori vam pripremaju cjelodnevnu zabavu na kojem ćete moći uživati u legendarnim Silicone Soul iz Velike Britanije.

Više informacija o Mucha Lucha Summer Festivalu pronađite ovdje.