Muzika
36

Odlična atmosfera na prvom sarajevskom koncertu crnogoroskog hip hop dua Who See

Piše: L. Č.
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Sinoć je u omladinskom centru na Grbavici u Sarajevu održan koncert crnogorskog hip hop dua Who See.

Koncert, koji je organizovala Mucha Lucha ekipa, najprije je trebao biti održan na lokaciji cafe bara Hag u centru grada, no, zbog velikog interesa publike, premješten je u omladinski centar na Grbavici.

Momci su sinoć izveli neke od svojih najpoznatijih hitova kao što su "Reggaeton Montenegro", "Nije preša" i "Igranka", kao i pjesme sa novog albuma "Dinamida", "Nemam ti kad", "Što piješ kad ti škodi" i "Đe se kupaš", kojima su dospjeli u vrh regionalnih top lista.

"Bilo je odlično. Zamišljali smo da će to biti neki manji prostor sa manje ljudi, no ovo je pravi koncert, nema zezancije. Ovo nismo očekivali, hvala svima, nadamo se da su uživali i nadamo se da ćemo ponovo doći", kazali su u razgovoru za Klix.ba momci kojima je ovo prva posjeta Sarajevu, a već večeras nastupaju u Banjoj Luci.

I iako je koncert zbog neophodnih mjera predostrožnosti i detaljnih pregleda na ulazu počeo sa zakašnjenjem, to nije spriječilo veliki broj ljudi da se skupi u omladinskom centru Grbavica. Sve karte za koncert su bile rasprodate, a organizatori su iznenađeni velikim interesovanjem sarajevske publike za koncert ovog crnogorskog dua.

Duo "Who See" oformljen je 2002. godine, a čine ga Dejan Dedović alias Dedduh iz Kotora i Mario Đorđević alias Noyz iz Herceg Novog.

Dvojac Who See je 2012. godine osvojio MTV nagradu "Best Adriatic Act", a 2013. godine su predstavljali Crnu Goru na izboru za pjesmu Evrovizije.

Atmosferu sa koncerta pogledajte u fotogaleriji, kao i videu.