Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrsko im ucestvovati.
Joj necu moci zaspati zbog toga ....uh
Iz protesta sto im nije odobrena stolica da sjedeci pjevaju.
da smo pametni ko sto nismo davno bi se samovoljno odjavili od ucestvovanja samo se blamiramo
Nikako da skontam zasto ovoliko zemalja uopste ucestvuje u ovoj laznoj predstavi najbolje evropske pjesme. Kad uzmes u obzir koliko sudionika ovoga showa dozive krah karijere nakon par mjeseci nemozes da se zapitas kako ovaj koncept cistog idiotizma ima ovoliku tradiciju. Mozda je prije i valjao ali danas je ovo cisti produkt kapitalizma. Lijepo pakovanje a unutra produkt probavnog trakta.
Ma nemaju koga poslati zato i ne idu. U cg sve sto valja je Rambo, a on i nije bas za evrosong
eto mi imamo pare
Reala pa talijani i salju ovaj put,a za crnu g kakva drzava takva kultura,to nit je vidilo drzave nit kulture,od 50-tak zemalja 3-4 nesalju i odmah kao nevalja Eurosong a kladim se u vrecu paprika da ce te svi gledat natjecanje
pa i mi trebali. samo se dzaba pare trose na te glupe slagere.. da ima kakve fajde od toga Englezi bi poslali nekoga Italijani itd.. pederski slager:)))
vala i bolje sto puta, koji cirkus