Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam iz bihaca i cuo sam za ovu grupu..likovi rasturaju..a muzicki kriticar-----jadan ti dok se ljudi probijaju ti sjedis za compom i smisljas glupe komentare,,,isti si onaj majmun s obn emerik gudelj pricas gluposti...kad vidis ljude kako sviraju javi se
grupa je vrh
Ovi likovi su jaki pravo.Sjećam se ja Broken stvarke. Huhu koja super pjesma. Jedva čekam ovu svirku. Bitno je da se i mom gradiću nešto deešava...Dolazim garant a i nije puno para;)
Grupa je pravo osvjezenje na sceni.Super su im pjesme,bar ono sto sam cuo uzivo. @muzicki krit Ne mijenjaj nadimke i ne seri!
Slusao sam momke prije par mjeseci u Sarajevu i ostao jako iznenađen odlicnom svirkom.Samo naprijed ljudi. A vi meyeri i ostali papci stvarno nemate pojma o muzici.
Stvarno moras biti retardiraan ili u rodu sa clanovima pa da ovo nazoves: \"genijalan band\". Poklopi se usima!
Nije los Martin, ali ova grupa je tanka.
Ovo je jedna rijetka grupa koja svira ovako dobru ziku. Žao mi je svih onih koji toga nisu svjesni. Svako ima pravo na svoje mišljenje...
grupa je O.K. samo naprijed !
hahahahaha, kapiram, ti si fan grand scene pa ti mtv bendovi smetaju. Nisi ti nikakav kritičar, samo još jedan ****** koji nema pametnija posla nego da se juri sa vozovima i lupa seljačke komentare po portalima. Znaš, Corbansick ima jednu super stvarku za ljude kao što si ti, zove se Mr. knowitall. Poslušaj je, mislim da ćeš se pronaći u njoj.
posto vidim da si (internet prebijac) a i adresu si mi trazio. jesi li mozda mislio na e-mail. a sto se tice toga (svjetska scena) to se slazem losa kopija MTV teen bandova
Corbansick je genijalan band, nešto sasvim new&fresh na našem prostoru. Mješavina gore navedenih pravaca je, po meni, savršeni sklop muzike i ideje koja se dobro može provući kroz SVJETSKU SCENU, tako da se ne čudim da će neki papak iz neke zabiti kome tata koji sluša Kitić, Mila i kome je zbavio net početi da se kune sopstvenom smrću kako bi dao negativan komentar o jednom bendu u BiH. kako patetično!
nemoj majke ti evo corbansick su najbolji bend na svijetu. ne fakat sad kad malo bolje razmislim mozda su samo rigorozni bolji od njih (na svijetu)
kritičaru, daj mi adresu da te prebijem
dabogda me sad voz zgazio ako ima losiji band u bih i sire