Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim te ne pricaj o necemu o cemu pojma nemas! Dakle, upravo na ovom sudjenju (koje imas kompletno na youtube-u, kad vec nisi gledala live) i iz autopsije (koju takodjer imas online) i jeste dokazano da Michael nije bio nikakav tabletoman niti ovisnik. Michael je imao ranije probleme s demerolom i slicnim painkillersima, ali svi zaboravljaju: 1. da je pretrpio teska ostecenja od opekotina sa snimanja pepsi reklame (lobanja najvise); 2. da je patio od vitiliga (potraziti na netu); 3. da je patio od lupusa (takodjer, potraziti na netu). Osim toga, covjek je godinama patio od insomnie (potraziti na googleu) i zbog tog problema je dolazio u situaciju da trazi pomoc, mada ne uvijek bas na adekvatnim mjestima. To je i dovelo do cega je dovelo, jer je ovaj pohlepni lesinar odlucio usuditi se da na njemu sprovodi eksperiment dajuci mu propofol. To je upravo zakljucak ovog sudjenja! Ovaj ljekar je kriv iz mali milion razloga, sto su ostali eksperti - svjedoci obrazlozili u toku sudjenja.
Pa kako ce znati kad mu jos nije izrecena duzina kazne?! Tek 29.11. ce mu izreci na koliko je osudjen, danas je porota jednoglasno donijela presudu koju je sudija Pastor potvrdio i nije mu odobrio kauciju do izricanja kazne! Konacno bar malo pravde za Michaela i njegovu porodicu!
Da hoce jednom i kod nas doktora osuditi ima ih pobili su tovar ljudi. Cuvaju se medjusobno \"Mafija u belom\"
Da je neka obicna osoba u pitanju, ovaj sucaj vjerovatno ne bi ni dospio na sud a kamoli da bi doktor bio osudjen. Realno, MJ je bio izuzetno bolesna individua, sto fizicki sto psihicki, kao uostalom i dosta drugih umjetnika (izgleda da moras biti malo udaren u glavu da bi bio genijalan umjetnik) i doktor tu tesko da je mogao uciniti nesto vise. Smatram da ovaj lik nije kriv za stanje u koje je MJ sam sebe doveo tokom godina. Americki pravosudni sistem koji se zasniva na poroti posebna je prica. Izaberu se neki ljudi koji nemaju blage veze o pravu i pravdi i onda oni odlucuju ko je kriv a ko ne umjesto sudaca koji su se skolovali za to i koji imaju bar 10 godina iskustva u struci. Cak i sami pravnici kazu kako se kod porote u stvari radi o iluziji pravde i krivde a ne o stvarnom stanju stvari. Nedavno su npr. oslobodili mladu zenu (Casey Anthony) koja je ubila svoju kcerkicu a dokazi protiv nje bili su mnogo jaci od ovih ovdje prezentiranih.
meni je iskreno zao covjeka! Michael je svojevremeno bio kralj, legenda i genijalac... kazem svojevremeno jer ga je ta njegova genijalnost dovela do ludila! niko me ne moze ubjediti u suprotno! sam si je to napravio! no ova kazna moze imati preventivno dejstvo - ne budite ljekar razmazenim zvijezama, jer ćete zasigurno odgovarati ako ta ista zvijezda uzme previse tabletica i umre!
ubistvo iz nehata se kaze, ne to cudno
Sta koji qra.c pricate ostali bez najboljeg pjevaca, kad frajer ionako nije pjevao zadnjih deset godina, a kad je umro odjednom svi fanovi...
A ti me pitas gdje to pise...
Tebi je pametnije da radis nesto,palamudjenje na sa x kao i demonstracije ne donose novac.
Šta vas ba briga ko je kriv ko nije u retardiranim SAD...Imate s.j.e.b.a.n.u. zemlju i pametnije vam je da nam se pridruzite na protestima nego da dangubite na ove gluposti...sram i stid da vas bude!!! :S
@clock -potpisujem!!! djubre, dala bih mu da robija dozivotno, CPR izvodi na krevetu (!), glupson, to doktor...hrrr plju!
zbog ovog maj.muna mi smo uskraceni za najboljeg pjevaca svih vremena :(
Ma kakva pravda i kakvi bakraci, frajer umro (velike li stete), a ovaj doktor mozda nije ni kriv, a valja robijati sto je jedno govance umrlo vjerovatno svojom krivicom, pa koliko je operacija imao i kakvih je sve droga konzumirao, boga pitaj !
Vidjeli vi na dnev..hr. Pa samo copirali a i vi i oni ne znate na koliko je osudjen.
Masonska posla