Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu goste zabavlja Selam Tufekčić Trio

Klix.ba
20.12.2015. u 12:49
2
11
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu goste zabavlja Selam Tufekčić Trio
2
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu goste zabavlja Selam Tufekčić Trio
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, veselom prazničnom događaju koji se održava od 9. decembra / prosinca 2015. do 14. januara / siječnja 2016. u Sarajevu, i jučer je bilo mnoštvo dešavanja.
Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva, a najmlađi su se imali priliku družiti sa Hypkom u Argeta Junior Play House, koji je svaki trud mališana nagradio poklončićima. Dobre zabave nije nedostajalo ni u Hypo zabavnom parku.

Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu je nakon After Work Party-ija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, za dobru zabavu bio zadužen acoustic bend Babe Barbarella, dok su sa BH Telecom ULTRA Stage-a prisutne zabavili reperi De Fakat i Flash.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija goste zabavljati Selam Tufekčić Trio, dok će na BH Telecom ULTRA Stage-u od 20 sati nastupiti članovi Aka_demije Pink Panter.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: