Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače mi šega ovi reperi. Gledam spot neki naš slunto "pjeva" o kurvama, drogi i oružju.. Živi kod matere, pornići mu jedino seksualno iskustvo, pištolj držao jedino na counter strikeu.
"Čikaški" reper... ja pomislio neka nova teroristička grupa... >_
Covjek previse radio za racunarom, nije pio, nije se drogirao, ne moze se zakljuciti po tekstovima i izgledu :)
Prave face znaju ko je ovaj lik, ne mogu vjerovati da ovo kazem ali svaka cast klixe. Lik koji je zivio za bracu i za belaj, bez sisa i guzica u spotovima RiP Fredo in the cut
sta znaci cikaski reper?
"...I’m cryin my ass off Fredo I love yu Bitch... " nemam komentara :)
U je..te, koja tragedija!!!
Sigurno pretjerao sa zdravim navikama. Ubilo ga trcanje, brokula i sejkovi. Lazem ja bolje da se lezi kod kuce, vidi sta zdrav zivot cini
kakvi su sve narkomani uzor djeci
gubitak za hip hop dobitak za covjecanstvo
Nazalost, jos jedan usao u famozni "Klub 27"!
@pipo4ever4 *bali ti oni mater cupavac
Cijelo selo smrce bijelo prodaj stoku da kupimo koku.
I magarac kad reve ima neki ritam, kokoš kad kokodače ima neki ritam, pa i hip-hop ima neki ritam. Sve je to prijatelju muzika. Počivaj u miru muzičaru, pozdravi Elvisa i javi kaka je gudra tam.
Gudron