Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da vas chuck cuje.....
Nek ste vi pejovicu napunili skenderiju
Smece tesko...
de tita ti jednu pjesmu napravi o Elvedin Dini Grabovici
drogirana budaletina....
Postidim se ja kad te vidim. Frenkie brate zaj.e.bi rap idi radi nesto drugo nije ovo za tebe. Te face i grimase to prepusti crncima izgledas kao de.bil kad ih pravis a ako bi rapom da se bavis ugledaj se na Sindikat. To je moj iskreni savjet.
e tuzlo opasna... čuj ovoga idi.ota HAHAHA ovo nam je muzicka scena, ovakvi kret.eni nego slusa li ovo fakat iko, osim blize mu familije (kojoj je CD-ove podijelio) ?????
Idite slusajte sinana,cecu i harmonike frenka ostavite na miru !! Ako vam on smeta zasto klikate na njegove stvari i sirite hejt ?
hahahaa vi najbolji pa posluišaj malo Škabu pa d avidiš šta je tata
CAK NORIS KORISTI BOBANA RAJOVICA KAO ROLL ON :))))))))))))))))
Ne zna se ko je veci retard, ovaj sa spota koji valja gluposti kada je na sigurnom ili vi koji mislite da ste reperi jer znate da se derete u mikrofon. Ovu \"pas koji laje...\" muziku slusaju samo djeca i levati sa mozgom te djece koji onda nadju nekog malog cvikerasa dok su u grupi i otmu mu marku da bi bili ludi. Dva samara svakome od vas u komentarima i ovom frenkiju i padate ko svijece.
katastrofe. psovanje i mahanje rukama pred kamerom treba da bude? sta? kul? e moj frenki, zar postoji iko ko je ljubomoran na tebe? ako postoji puno mi ih je zao...
Mene nervira sto se ovaj Frenky isto kao i Edo Maajka prave da su veci Tuzlaci od onih ljudi kojima pra pra djedovi su rodjeni Tuzlaci (porodice Secerbegovic, Beslagic, Hadzic......). Mrs stoko u Bijeljinu, repaj u svome rodnome gradu.
antipropaganda rap muzike!
opet zalajala edina pudlica
što ga kritikujete. dobar momak. o sebi pri sebi, radi svoj posao. ne sere ni po kome. skroman momak
nije odrepao dodjite u radjnu nudim vam popust od 10 posto a mozda i nekome poso,,,imat ce te radno odijelo i nike tene samo samo budite uz mene