Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad mi kaze ovo "simboličnih 8 KM" bas mi ruzno bude.... Ne kazem da je 8 maraka previse, ali defitivno nije simbolicno. Simbolicno je marka, evenutalno dvije.
ma ja neka ona nama plati što će svirati :D :D
Pa jeste smbolično, vani su koncerti po 40 50E karta a festivali i po 150E :) hajde Boga ti, treba dati nekome ovako ko se trudi hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Od 27. aprila zabavlja građane, a danas 13. april.
baš sam se pitala kada će se neki "jaki" ugostitelj sjetit da je unovci
Nasim ljudima samo treba reci "volim Sarajevo i ljude u BiH" to cak ne mora da bude istina. Ovi stranci znaju kako da se uvale.
doša iz Aljaske ovamo? Svaka čast.
Kako se moze organizovati koncert? Gdje je njoj radna dozvola? Kada bi kojim slucajem Bosanceros, ovo isto uradio u Americi, mislim da bi ga uhapsili! Ali ovo je Bosna, ovdje sve moze!
E jbga klix, mogli ste nam malo više napisati o njoj. Gdje je naučila pjevati? Neke njene dogodovštine itd.
Tačno tako :-)
Hahaha, pa nije klix žuta štampa, a joj vas. Ovo samo kulturan svijet čita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar glas. nista posebno - koliko nasih djevojaka zna ovako pjevati!?! Ali mi kao i uvijek skacemo samo za tudjim....slobodno mi minuse lupajte
a Azra Husarkic tri Lopezove:)))
ja sam ovu neki dan cuo kako pjeva. ja slucajno naisao. ona ispred katedrale pjeva. bolji Halid!:))
Jedan izvjesni Igor je zove ČELZA. Moš mislit.
Što nam se ova privali. Niđe veze.