Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj ko da zivi na novo zelandu, mogao je busem deset puta doci sarajevo da je htio...........pih.... ne slusam tdi, ali ne vidim po cemu je ovaj bolji od turbofolkera...:S
Carlo fox trenira box, a ja judo , uvalim vam mudoo
Sta ce nam ovac Firgo, mi smo muharema sebrezovskog
Jesu dosadni vise sa ovim coxom kao da dolazi Bon Jovi ili U2!!!!!!
Jeste zapeli za njega ko da je tito.
Ooooo provincijalac, šta ima u provinciji?
Jedino nam ostaje vidjeti sve ovo sa pozitivne strane: .. više para za derivate (radije bi večeras vidio Coxa) .. svi će doći - besplatan ulaz (radije bi večeras vidio Coxa) .. ponovna nada da će doći cox u Sa (radije bi večeras vidio Coxa) ...
Budale, fino Vam uzeh pare, a veceras sa PC-a ide party za sve Vas, primamo i muzicke zelje :) Mene ako neko trazi bicu sa nekim p*ckama u Basementu. Voli Vas vas Ari :) Do iduce prevare.
ajmoo fajrontt razlaazz
Podoji ga Carl Cox-u, al iduci put, kad dodje :)
seljacici maleni idite u atilu i barloti, u retro i bazene, mamicu vam seljacku mi partijaneri smo gospoda za razliku od vas, ne nosimo utoke jer nismo papci kao vi.
äuuuuuuuuuuu, sta cemo sad!
Novi HIT !!! Vecerajte mene ne cekajte !!!
Sta vi seljacici znate sta je dobro, treba vama Brena i srbijanski turbo folk, Carl Cox ce doci u Sarajevo, nije bitno hoce li veceras ili naredni vikend, a vi supcici seljacki mrs u podrume slusat Sinana i Mitra Mirica !
eto kakva je to muzika cuj isfuro dovedite nesto novo??? haha, haveru dobra pjesma nikad nece isfurat, to je nesto out of time... a ovo se ne razlikuje puno od turbo folk hitova od par sedmica i onda daj nesto novo. uostalom samo dobra prilika da se klosari dobro nadrogiraju i mlate glavom... njima mozes i seku aleksic pustit nece nista skontat. dzaba ispalise raju mogli su naci coxova na gorici koliko hoces :)))