Pjevali uporedo s njom
175

Camila Cabello doživjela neugodnost na finalu Lige prvaka, navijači je nisu "doživljavali"

I. B.
Navijači su sinoć pjevali uporedo sa 25-godišnjom pjevačicom (Foto: Instagram)
Navijači su sinoć pjevali uporedo sa 25-godišnjom pjevačicom (Foto: Instagram)
Pjevačica Camila Cabello nastupala je sinoć na finalu Lige prvaka, a nakon neugodnosti koju je doživjela, oglasila se uputivši kritike navijačima koji su je ometali za vrijeme njenog nastupa.
Camila je, uoči utakmice Liverpoola protiv Real Madrida na stadionu Stade de France u Parizu, trebala izaći na pozornicu kako bi izvela neke od svojih hitova, a tu priliku očekivala je s nestrpljenjem.

Međutim, sve se iskomplikovalo nakon što je ljubitelje nogometa zatekao haos sa ulaznicama.

Na hiljade navijača zadržano je ispred stadiona, a oni unutra svoje frustracije odlučili su ispoljiti na Camili, koja, tvrdi, zbog glasnih navijača nije mogla "čuti ni samu sebe".

Povodom svega, pjevačica koja je isprva pjevala na polupraznom stadionu, oglasila i na svom Twitteru gdje je napisala kako to bilo "vrlo nepristojno".

"Pogledala sam ponovo svoj nastup i ne mogu vjerovati da su navijači tako glasno pjevali himne svojih klubova dok sam ja nastupala. Moj tim i ja smo neumorno i dugo radili da priredimo dobar show. Ovo je vrlo nepristojno, ali kako god", napisala je 25-godišnja pjevačica.

Camila nije moga sakriti nezadovoljstvo sinoćnjim dešavanjima (Foto: Twitter)
Camila nije moga sakriti nezadovoljstvo sinoćnjim dešavanjima (Foto: Twitter)

Iako je ubrzo obrisala objavu, pjevačica koju je UEFA najavila još prije 20-tak dana, dodala je kako joj je ipak drago ako se nastup bar nekome dopao.

Navijače je sinoć, podsjećamo, policija pokušala zadržati i suzavcima, a zbog svega su utakmica, kao i pjevačicin nastup, odgođeni za pola sata kasnije nego što je bilo predviđeno da sve počne.