Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista samopromocija. Nema doktor u dezuri od 24h nista od vaseg njakanja!
ev i ja iz kreveta desnicom podrzavammmm
Fali Šerif s bocom Jacka
Preseravanje
Svaka cast i nadam se samo da ce se ovakvi trendovi nastaviti
A naši će malo da kake po našim zdrastvenim radnicima sad.
A Jala i Buba ništa, a???
Kod nas moraš pozvoniti na dom zdravlja pa dođu da ti daju toplomjer da sebi ispred izmjeriš temperaturu. Kardio vaskularna u Tuzli ne prima pacijente kao da je kafić pa ne radi. Kome ja da aplaudiram i sviram kù rcu
@MrziteljPDA Balkanac uvijek mora da prigovara onako staro komunisticki i ceka da ga spasi neko iz drzave dok on sjedi pije i pusi ko gospodine. Austrijanci ne kukaju ko kreteni nego su disciplinovani dok Balkanac samo prigovara.
@Keksixx austrijanci su bukvalno izdresirani od malih nogu,plus sto supokrali I naotimali pola evrope,pa imaju zaledjinu jos uvijek,otimanjem su se I razvili!