Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha kopiraju sensation, ali dobro im je izgleda ispalo super raja sretna ko kad su vise zeljni zabave smijeha nemozes od ovih religisko opterecenih krmaka disat, drago mi je da se narod provodi
@ana.holuja.2 Suncane naocare idu iz razloga sto su svjetla na bini prejaka. To je uvijek slucaj kod elektronske muzike. Bio sam na mnogo ovakvih festivala.
@ana.holuja.2 Tuko, najnasmrkanija i najnadrogiranija rulja je na seljackim opijanjima zvane grand "zvijezde" na te evente ne mozes nanijeti droge sto seljadija moze progudrati. Radio sam ko konobara po kafanama pa znam sta ti govorim.
Neka, podrzavam ove festivale. A ovi sto kukaju na drogu, polugole zene... vise se bavite vlastitim zivotom, bice vam lakse :)
https://www.youtube.com/watch?v=onztbfXexXI
hoej jesi bio na brodElomu
Najjace su mi ove na 4 slici guzovi veci od bufera
Eat Sleep Rave Repeat !
Ja nigdje ne vidjeh religijski komentar, samo vidim anti-religijske komentare i prozivke "vjernika", a evo bas citam i jos nigdje nisam naletio na komentar gdje se neki vjernik javlja i osudjuje party. U svakom slucaju, ja sam vjernik i bio sam na partyima, i bicu opet. To ne znaci da podrzavam konzumiranje narkotika ili promiskuitet, ali da volim muziku i dobar provod, 100% DA!
Belooo oko mene sve je beloo
ima li ista pozitivno sto se veze uz elektronsku muziku? pustis dijete na takvu zabavu i mozes biti siguran da ce biti veoma blizu alkohola, neke vrste droge i neobaveznog sexa
Eto kao na koncertima narodne muzike je nesto bolja situacija?Ajd ne dipr.
a te 3 nabrojane stvari bi kao trebale biti negativne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan od onih slucajeva kad je nesto istovremeno i smijesno i zalosno. nema tu provoda nikakvog samo patnja
ne vidim nikoga nadrogiranog ovo je izgleda okupljanje obozavaoca bube korelija i mc stojana
bubyyyy corelli
drgiraju se
Party na bijelom.
Samo uzivajte. Jedan je zivot.
Nek omladina uziva ! Kad ce ako nece sada kad su mladi ....
Ma nemate vi pojma sta je dobar party i kako je to mekad bilo u slozi, labirintu, centralu....
Kljucna rijec, kako je to "nekad bilo"... Jebiga, nek se okupi stara ekipa i nek napravi nesto opet, niko ne brani.