Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.klix.ba/komentar/1683669 Da rezimiramo veze: Mirza Hajrić je ambasador u Australiji,direktorica AMUS-a mu je supruga a ovaj "primač plate " njen komšija. Preseljen AMUS kod Mirzinog dajdžića G. Memije, perača para narko-klana Tito i Dino !!!
Direktorica je doveo Mirza Hajrić. Oženio je i ostavio kao direktoricu u AMUS-u. Dino Merlin ne mijenja tim s kojim profitira. Zgrada u Skenderpašinoj je vlasnistvo Gordana Memije,Mirzinog dajdžića, perača para narko-klana Tito i Dino.
Direktorica ove kompanije je zaposlila "šefa koji nadgleda ostale radnike sta rade". Njegov opis posla je primač plate a jedinu referencu koju ima je znanje engleskog jezika (radio kao security, dosao iz Australije)+ on je prvi komsija direktorice. Ako sumnjate u moju pricu, pitaj te sve zaposlenike AMUSa. Direktorica se ponasa kao da joj je AMUS privatna firma i kao da je njezina "babovina". Ne trebam pisat koja ju je stranka postavila na mjesto direktorice. Toliko o amusu.
I jos nesto :D, razmislite zasto je direktorica premjestila firmu sa Alipasina na Skenderiju 😌😌😌😌😌
mozds zato sto je pandemija korone i sto citav svijet na taj nacin ima sastanke???
Brano slazem se sa tobom sve sto si rekao..i da pomognu invalidne i bolesne clanove Amus-a i da ne misle samo na sebe,kako strpati u dzep sto vise
@gooUser1584726977 mozds zato sto je pandemija korone i sto citav svijet na taj nacin ima sastanke???
hajd ne seri sad Brano...
Vidjeli moj Brano od SDA...bez prisustva novinara,bez pitanja i podpitanja,tajno i naravno neka prevara je u pitanju...
@dojime hajd ne serendaj... ne volim te zelene lopove...ali bogati kakve veze ima o sa ovom temom, morate usrati sve sa tim volovima
Nazif Gljiva u dubstep verziji. Mozda se razumije u pare i produkciju, ali procedure i pravo slabo.
@chelo ne znam ima li čudnijeg i odvratnijeg na sceni estrade od tog gljive