Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ISTINA je ovo u prethodnoj poruci, čim mu znate sastav familije !!!
nije nego mi ni tvoja mama ni sestra više ne daju, pa sam ocajan
za loco E : ako te je jeb.o organizator, pa to više ne radi - pokaži frustraciju negdje drugo
Ma mislim, da ne znam kako dobro sviraju i da ovaj ne znam kako dobro imitira štulića, ipak na kraju ostaje da su samo imitacija. Tribute bandovi su glupost. Po meni je to izgovor za nekreativnost. Jer danas svi znaju svirati i svi mogu naučiti svirati za par mjeseci. Azru posebno. Nisu oni nikad bili genijalni muzičari, osim Leinera. Azra je bila posebna radi Johnny-a kao ličnosti, tekstova i atmosfere vremena u kojem su svirali. Tako da nam ove blijede kopije u vidu Branimira i neprijatelja bas nikako ne trebaju.
Ne znam koga interesira tupava grupa Azra....
aj ba napravite svoje pjesme pa svirajte. još daj im 10km, za tuđa 3 akorda i tuđe tekstove. kolko od ovog cenera ide johnny-u i azri? hajd jednu dvije pjesme, al koncert od tuđih pjesama nije koncert, to je tezga. i vala ja u sarajevu znam 50 ljudi koji bi mogli uraditi isto ovo, tako da ne moramo dovoditi ljude iz novog sada da nam sviraju azru, ako je neko mora svirat.
da sarajevo nije selendra i zetra bi bila mala
http://www.youtube.com/watch?v=hQROushVsF0 ovaj Branimir koji je frontmen benda je svirao sa MANU CHAO prije par dana u Novom Sadu
napokon nešto doooobrooooo :))